• Новинка
20PCS Пластмаса Прецизна Уши Аппликаторов, FANDAMEI Игла Съвет Изстискващи Бутилки за Занаятите Лепило и Алкохолни Мастило, 5 броя мини Фуния, 28 БР Лепкави Бележки, за Рис?
zoom_in

20PCS Пластмаса Прецизна Уши Аппликаторов, FANDAMEI Игла Съвет Изстискващи Бутилки за Занаятите Лепило и Алкохолни Мастило,

BGN 7.99

Продукти
check Налично за поръчка

Малък размер : долен диаметър 1,2 см/3 см , височина 3,5 инча/9 см, супер лек и лесен за употреба.Капацитет : 30 мл/1 унция.Добре предпазва от изсушаване и запушване на течности, запазва прясна течност.Капацитет : 30 мл/1 унция, подходящи за повечето малки проекти на художествени занаяти и на други подробни работи. 28 x сини стикери.И 28 бр сини лепкави бележки са предвидени за маркиране и етикетиране, добре различающих конкретно на съдържанието на всяка бутилка. Моля, бъдете внимателни при смяна на гумени тапи, не позволявайте на пункция дюзи и увреждане на пръстите.Технически характеристики : Материали : пластмаса.Мини фуния и сини стикери са приложени. Най-гумена запушалка еластични, можете да я премахнете преди работа и се заменят след като се дипломира, за да се гарантира безпроблемна работа.Доста плитко, позволява точно да се постави и да се контролира дозируемое брой, чудесно за създаване на малки капки и тънка линия.Топли съвети : .

Те също купуват с този продукт..