• Новинка
Супер Конзола X Stick Ретро Игрална конзола за Вграден 50000+ Игри 4k Изход Plug and Play Игрална Конзола с 2 Контролери за PS1/PSP/N64/MD (128G)
zoom_in

Супер Конзола X Stick Ретро Игрална конзола за Вграден 50000+ Игри 4k Изход Plug and Play Игрална Конзола с 2 Контролери

BGN 97.59

Продукти
check Налично за поръчка

????【Поддръжка за множество игри】Игрова конзола поддържа повече от 50 емулатори и работи перфектно с PSP, PS1, N64, NES, MD и т.н., Той идва с 64 G TF карта, на предварително с 33 000+ игри, и поддържа добавянето на потребители на игрите себе си. ????【Обновяване на чип】Телевизионна игра конзола с подобрени чип S905 X, който може да реши проблема за загуба на кадъра в игра, отлично изпълнявате 64-битова игра, а на екрана става по-гладка. ????【HD изход】Щепсела и да играе видео игра конзола Поддръжка на HD изход, поддръжка на 4 K@60fps видео хардуерно декодиране, уикенд пиксели 1080/720, може да бъде свързан към екрана на дисплея, проектори, телевизори и друго оборудване, по-голям екран е по-ясен. ????【Поддръжка на мултиплейър】Тази ретро-игрова конзола могат да се настанят на 1-5 човека, за да играят заедно.Можете да се насладите на класически ретро игри със семейството и приятелите си, безжични игри на разстояние 8-10 метра и се върнете в детството. ????【Предпродажное и сервизно обслужване】Ако ви е нужен списък с игри или имате някакви проблеми по време на или след закупуване, моля, свържете се с нас, ние сме много щастливи да се погрижат за вас.

Те също купуват с този продукт..