• Новинка
Стенни полици за баня 304 от Неръждаема стомана Не трябва пробиване закачалка за кърпи, Тоалетна-часова Тоалетна с Мивка и монтиран на стената рафтове за съхранение
zoom_in

Стенни полици за баня 304 от Неръждаема стомана Не трябва пробиване закачалка за кърпи, Тоалетна-часова Тоалетна с Мивка

BGN 9.20

Продукти
check Налично за поръчка

▶ Спестяване на пространство : стенни полк плаващ шелф не трябва да заемат повече място, подходящ за спални, кухня, хол, ресторант. ▶ дизайн на продукта : издръжлив, водоустойчив и устойчив на надраскване, технология на огледала против пръстови отпечатъци, дълъг светлина, гладко докосване, устойчивост на надраскване. ▶ Дисплей информация : елегантен подреждане, антидраскотина, високо и ниско разминаване, лесен достъп, смели прът, двойна конструкция кука, силен, носещи натоварване. ▶ Материал : неръждаема стомана 304, е здрав материал с изискана изработка, не ръждясва, не избледняват, не се кора се превръща черно, лесен за почистване. ▶ Ако имате някакви проблеми с продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас.Много ви благодаря за избор на нашите продукти, ние ще ви предоставим най-качествени продукти и услуги.Били ли сте в живота си с такива проблеми, като обекти, които са били замусорены, избор на добър стеллажа-правилното решение.▶ Целта на нашия магазин : Всичко за клиента, удовлетвореност на клиентите-това е нашето най-доброто признание, ние ще предоставим на клиентите най-доброто качество на услугата, ние можем да предоставим най-доброто обслужване на клиентите.▶Спецификация : ▶Име : срок на годност за баня▶Материал : неръждаема стомана 304▶Област на приложение : Кухня, хол, баня▶съвет : 1. Поради различните измервателни инструменти, може да предизвика малка грешка в продукт, моля, главно в натура.2. Този продукт включва в себе си само рафтове и не съдържа други орнаменти. (Моля, прочетете внимателно размер, преди да купите!)3. Ако вие не знаете как да инсталирате продукта, моля, свържете се с нас за да получите инструкции за инсталиране или видео инсталация.4. Време на пристигане : 7-24 работни дни [Тъй като това е международна логистика, моля, осъзнайте], ако не сте получили продукта за повече от 30 дни, моля, свържете се с нас навреме.5. Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа, пожелавам ти щастлив живот.

▶Name:
Bathroom shelf
▶Material:
304 stainless steel
▶Scope of application:
Kitchen, living room, bathroom
▶prompt:
1. Due to the different measuring tools, May cause a little error in the product, please Mainly in kind. :
2. This product only includes shelves and does not contain other decorations. (Please read the size carefully before buying!) :
3. If you don't know how to install the product, please contact us for installation instructions or installation video. :
4. Arrival time:
7-24 working days [Because it is international logistics, please understand], if you have not received the goods for more than 30 days, please contact us in time.
5. If you have any questions, please feel free to contact us and we will contact you within 24 hours, I wish you a happy life. :

Те също купуват с този продукт..