• Новинка
Abaodam 1 Комплект/ 3 бр Коремен Тренажор Валяк Стомана Дръпна Устройство Възглавници и Подложки за Обучение Фитнес Аксесоари, Домакински Фитнес Комплект (синьо) Спорт?
zoom_in

Abaodam 1 Комплект/ 3 бр Коремен Тренажор Валяк Стомана Дръпна Устройство Възглавници и Подложки за Обучение Фитнес Аксесоари,

BGN 17.20

Продукти
check Налично за поръчка

Отличен набор от фитнес инструменти за изгаряне на мазнините по време на тренировка за издръжливост, за да подкрепят вашата загуба на тегло.В комплекта е включена 1 бр Коремна валяк, тампон и стоманена дърпане на лентата.Премиум и полезен двухколесный валяк е подходящ за ефективна тренировка на мускулите на коремната преса.Подходящ е за употреба от мъже и жени, от начинаещи до професионалисти, като за целенасочена тренировка на горната част на тялото, така и като част от ежедневния живот.Лесен за използване, просто движение напред и назад, няма сложни обучение на това използване.Описание на продукта Това е набор от домакински или спортни инструменти за фитнес, подходящ за ефективна тренировка-голямата част на ръцете и краката, мускулите на корема - той също така укрепва гърба и раменете.Набор от практически учебни инструменти за мъже и жени.Характеристики - Цвят на продукта : син. - Материал на продукта : PVC, стомана. - Тяга устройство : 63 x 13 x 2 виж - Мат : 33 x 16, 5 x 1 виж - Роликовое колелото : 32 x 15, 5 x 15, 5 см - комплектът включва : 1 бр Коремна валяк, ленти и стоманена дърпане на лентата. - Премиум и полезен двухколесный валяк е подходящ за ефективна тренировка на мускулите на коремната преса. - Чудесен набор от фитнес инструменти за изгаряне на мазнините по време на тренировка за издръжливост, за да подкрепят вашата загуба на тегло. - Подходящ за употреба от мъже и жени, от начинаещи до професионалисти, като за целенасочена тренировка на горната част на тялото, така и като част от ежедневния живот. - Лесна за използване, просто движение напред и назад, няма сложни обучение на това използване.Пакетът включва 1 x Pull devicen1 x Matn1 x роликовое колелото.

Те също купуват с този продукт..