• Новинка
YVONNE Pure Kolinsky Hair Bristles Acrylic Нокти Brush Oval Crimped формата на сърце Mahogany Wood Handle Salon Professional Quality (размер 2)
zoom_in

YVONNE Pure Kolinsky Hair Bristles Acrylic Нокти Brush Oval Crimped формата на сърце Mahogany Wood Handle Salon Professional

BGN 58.88

Продукти
check Налично за поръчка

【Гениален дизайн】Смел дървена дръжка разработен в съответствие с эргономикой, по-лесно да се справя и да работят.Лека овална на дървесина дръжката е от червено дърво със сребърен връх. 【На четката е нанесен специален разтвор】 Известната четка за нокти на марката YVONNE.Моля, почистете с четка щеточным почистване или течен мономером преди да се използва, особено при първото използване. 【Правилната поддръжка】Нанасяйте акрилни изделия лесно, гладко и последователно.Винаги дръжте го проветриво и защитено от пряка слънчева светлина.Правилната употреба, поддръжка и почистване ще осигури по-дълъг живот. 【Сменяне или сменяне - това е нормално】 Модернизирани Колинские коса до+ 100% чисти колинских на косата.Сънна или загуба на косми с нова четка - нормален процес.След като четка ще се счупи, и след няколко сесии за нанасяне на сънна спира. 【НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ АЦЕТОН】Ацетон ще премахне блясъка на косъм, ще акрил лепкава и натрупва остатъци.Почистете с четка или течен мономером след употреба.премахване на влагата и промяна на формата, преди да го приберете.Марка : YVONNE.Name : Колинская пискюл за нокти.Спецификация : 6# 8# 10# 12# 14#.Характеристики : Здрав и издръжлив е Трудно да падне е Лесно да се работи.

6# 8# 10# 12# 14# :

Те също купуват с този продукт..