• Новинка
Тавана Лампа Flush Real Wood Висящи лампи Многоцветен Алуминиева Лампа Висящи Лампи за Хранене-Домашно Осветление на Тавана лампа (цвят на корпуса : Черен Малка)
zoom_in

Тавана Лампа Flush Real Wood Висящи лампи Многоцветен Алуминиева Лампа Висящи Лампи за Хранене-Домашно Осветление на Тавана

BGN 88.58

Продукти
check Налично за поръчка

Този очарователен тавана лампа изглежда много качествено и много добавя към стаята си,тапицерия изглежда е много скъпо.Тавана лампа-най-добрият избор за вашия нов дом!Все повече и повече дизайнери избират тази лампа за своите клиенти, за да се постигне високо качество на къщата и се запознаем с новия домашен стил.Можете да изберете това като обикновена лампа, за да трапезария, хол и спалня,също така е подходящ за вашия офис.Той създава много добра осветеност и прави тази лампа е напълно без отблясъци,които осигуряват повече естествена светлина за вашия дом или офис, не мерцая,защита на очите,безртутный светлина.На външен вид е елегантен, чист и елегантен, за различен стил декорация на осветление.Ограден от бяла тапицерия стомана,уникален дизайн кух основания да изглежда елегантно и стилно, бял акрилен лампа осигурява балансирано цялостно осветление във всички помещения.Използва страхотна алуминиева рамка и прозрачна акрилна делото.Цветовете са ярки, не выцветающие, устойчиви на корозия, не растрескивающиеся, лесно почистваща, интелигентен и творчески дизайн, който може да осигури меко, светло чувство и може да бъде инсталиран бързо и лесно.Идеален за антре, спалня, кухня, хол, пералнята или кабинет.Материал : Aluminum Body Материал : Дърво, алуминий, wood Lighting Площ : 5-10square meters Power Източник : ACprompt : 1. Моля, проверете цвета и размера, преди да купите.2. Снимки на продукта не включва продукти, различни от храни.3. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитора може да се появи малка хроматическая отклонение, моля, извинете ме.4. Посочените данни са само за справка, размер на ръчно измерване, грешка е 1-3 см, моля, позволете, да ви благодаря.5. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по имейл, и ние ще решим този въпрос възможно най-скоро.6. Добре дошли, за да споделят и препоръки, за да ви предостави най-добрите услуги и продукти.

Те също купуват с този продукт..