• Новинка
XJJZS Срок _BOS_ полици за съхранение, Поставки 2-4-нива, Мултифункционален Рафтове за съхранение Рафтове за хола, санитарен възел, тераси, кухня, градина (размер : бял нив?
zoom_in

XJJZS Срок _BOS_ полици за съхранение, Поставки 2-4-нива, Мултифункционален Рафтове за съхранение Рафтове за хола, санитарен

BGN 96.42

Продукти
check Налично за поръчка

★Параметри материал : Материал : пластмаса размер : 36.5*23*40.5 см/36.5*23*100 см,може да се използва във всяка стая,включително и кухня,санитарен възел,ремесленную стая или офис. ★СПЕСТЯВАНЕ на ПРОСТРАНСТВО : Този на много нива органайзер за кухненски рафтове, предназначена за освобождаване на място в тесни помещения и по рафтовете на магазините.Използвайте за съхранение на подправки, билки и други кухненски аксесоари ефективно и дискретно. ★буркани за подправки притежател на полици за бутилки може да се използва във всяка стая в дома си за съхранение, сортиране и лесен достъп до теми.Може да се използва в шкафове, на рафтове или в килери. ★Благодарение на трите нива, това по-голямата стойка за подправки предоставя достатъчно място за буркани за подправки, сол, пипер, червен пипер и още много други.Тази плъзгаща се стойка за подправки осигурява лесен достъп, така че също може да се използва като рафтове за подправките в кухненски шкаф.

Те също купуват с този продукт..