• Новинка
Дамски Регулируема Работна Шапка Комплект 2 с Бутони и Sweatband Акварел Удебелен Етнически Племенен Стил Бандажная Шапка Работни Шапки Комплект за Мъже Шапки Вратовр?
zoom_in

Дамски Регулируема Работна Шапка Комплект 2 с Бутони и Sweatband Акварел Удебелен Етнически Племенен Стил Бандажная Шапка

BGN 15.19

Продукти
check Налично за поръчка

100% Полиестер. ✦Регулируем размер : Работни шапки, включително пакет 2 работни шапки имат задната регламентирана еластична ключалката и вратовръзки, можете да лесно да се регулира стягане на работната шапки, в съответствие с вашата форма на главата и стил на косата. ✦Absorbent Sweatband : Челото absorbent sweatband може удобно да абсорбира пот на челото по време на работа в дълги смени. ✦Дизайн на бутона : Работна-шапка с копчета е удобна за носене ,също така може да попречи на ушите си от болка. ✦Инструкции за грижа : Машинно пране, многократна употреба, използването и дълголетие.Не отбеливайте. ✦Multi Porpose : Шапка може да се използва като работна шапки,кухненски шапки,шапка на готвач,дневна капака за почистване,спа капачки и други случаи.

Те също купуват с този продукт..