• Новинка
Маша Обтягане стомана Колан, Портативна ефективни и трайни Обвязочная Пакетираща Машина богат на функции за опаковъчната промишленост от ламарина.
zoom_in

Маша Обтягане стомана Колан, Портативна ефективни и трайни Обвязочная Пакетираща Машина богат на функции за опаковъчната

BGN 66.88

Продукти
check Налично за поръчка

Широко използван в метален лист, камък, дървени опаковки, кутии, химикате, плитках стени, продукти на метал и други индустриях.Силата на закрепване - специална конструктивна дизайн, здрава и устойчива, лесно постигнато плътна опаковка и опаковане на по-малки опаковки.Лесен и удобен - ъпгрейди му портативен дизайн, структура е проста, опаковане по-бързо, а нивото на безопасност се подобряват значително.Ефективни и трайни клещи 3 в 1 притежават предимствата на общо опаковъчни машини.Монтиране, защелкивание и рязане се извършва в един етап, което прави опаковката на по-бърза и ефективна.Богат на функции - пакетираща машина 3 в 1 за индустриална и потребителска опаковка, като лапад, склад, гараж, палет, складиране по време на съхранение или складиране. 1. Ефективен и издръжлив - клещи 3 в 1 са предимствата общо опаковъчни машини.Монтиране, защелкивание и рязане се извършва в един етап, което прави опаковката на по-бърза и ефективна. 2. Лек и удобен - ъпгрейди му портативен дизайн, структура е проста, опаковане по-бързо, а нивото на безопасност се подобряват значително. 3. Многофункционален - 3 в 1 опаковъчната машина за индустриална и потребителска опаковка, като лапад, склад, гараж, палет, складиране по време на съхранение или складиране. 4. Силата на закрепване - специална структурна конструкция, здрава и устойчива, лесна за постигане на плътни опаковки и малки пакети 5. Широко се използва в листовом метал, камък, опаковки от дървени кутии, химическата, стенни плочки, метални продукти и други индустрии.

Condition:
100% Brand New
Material:
Steel
Applicable Strap Material:
Polypropylene (Polyproplyn or PP)
Applicable Strap Width:
1/2-5/8 (12mm or 16mm)
Size:
As Picture Show
Weight:
Approx. 2681g / 94.6oz
  :
Package List:
1 * 3 in 1 Package Strapping Machine :

Те също купуват с този продукт..