• Новинка
itchoate Преносима Четка С Двойна Глава Зъбни Пръчки и Пластмасови Межзубная клечка за Зъби, Четка за 50 БР Хотел Зъбни Пръчки Грижа За Устната Кухина - Случаен
zoom_in

itchoate Преносима Четка С Двойна Глава Зъбни Пръчки и Пластмасови Межзубная клечка за Зъби, Четка за 50 БР Хотел Зъбни

BGN 27.52

Продукти
check Налично за поръчка

Премахване на зъбната плака там, където си четка за зъби не може да достигне.Може да се използва като межзубная четка или клечка за зъби.Дължина на клечки за зъби-6,5 см и достатъчно дълги.Кутия за клечки за зъби е квадратна главоболие конструкция изход, удобни за вас, за сключване на клечки за зъби.Мини дизайн , лесни за носене.премахване на зъбната плака там, където си четка за зъби не може да достигне.Може да се използва като межзубная четка или клечка за зъби.Дължина на клечки за зъби-6,5 см и достатъчно дълги.Кутия за клечки за зъби е квадратна главоболие конструкция изход, удобни за вас, за сключване на клечки за зъби.Мини дизайн , лесни за носене.Описание : Здрави и без мирис.Конструкцията с две глави позволява лесно премахване на остатъчните зъби с повредени венците.Компактен, лек и преносим.Ергономичен дизайн.

Color:
random (We do not offer color choices. The product will be sent in random.)
Material:
plastic
Item size:
approx.6.5CM
Package Included:
50 x Dental Picks :
Notes:
1.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. We guarantee the style is the same as shown in the pictures. :
2.Due to the manual measurement and different measurement methods, please allow 1-3cm deviation. Thanks! :

Те също купуват с този продукт..