• Новинка
PIKU Cat Четка за Перата и Груминга,Котки Фурминатор за Котки Deshedding Четка Куче Груминг Четка Котка Гребен За Коса,Котка Средство За Премахване на Коса за Дълги и Къси к?
zoom_in

PIKU Cat Четка за Перата и Груминга,Котки Фурминатор за Котки Deshedding Четка Куче Груминг Четка Котка Гребен За Коса,Котка

BGN 10.18

Продукти
check Налично за поръчка

1.МНОГО ПРАКТИЧЕН четка : Четка за домашни любимци могат да се справят с мъртвите косата,предотвратява загубата на коса,ограничаване на entanglements, inflections, пърхот и захваченную мръсотия,осигурява лек масаж за вашия домашен любимец.,Подходящ за кучета и котки различни размери и прически. 2.СИГУРЕН И УДОБЕН : Четка за домашни любимци се използва през цялата еластичен гребен,супер мек,той може да защити кожата на вашия домашен любимец от надраскване,вашите домашни любимци ще се насладите на масаж, както и грижи. 3.ПОДХОДЯЩ ЗА ПОВЕЧЕТО ТИПОВЕ КОСА:може да се използва за кучета и котки различни размери и прически, като къса, средна, дълга коса, гъсти, редки, къдрава и буци косата, за да направи домашни любимци косата мека и лъскава. 4.УНИКАЛЕН дизайн : Ергономична четка за домашни любимци,има проекти на частиците от двете страни,не само може да не се плъзгат и да се чувстват комфортно,може да се избегне увреждане на домашни любимци, поради подхлъзване по време на употреба. 5.ЛЕСЕН ЗА ПОЧИСТВАНЕ : След полза, можете лесно извличане на косата чрез натискане на бутон в задната част на четки.Целият процес отнема само няколко секунди, за да се запази здравето на вашия домашен любимец.Куче Четка и Котешка Четка,Самоочищающаяся Поръсване Четка за домашни любимци,Быстросъемная Гребен,Професионален Гребен за домашни любимци за домашна Грижа.

Те също купуват с този продукт..