• Новинка
Обзавеждане за мобилност на Медицинско оборудване Багажная етикет - Дръжка с повишено внимание, правила DOT и ACAA (LUG-Mobility-производител на оригинално-333) Брой (1)
zoom_in

Обзавеждане за мобилност на Медицинско оборудване Багажная етикет - Дръжка с повишено внимание, правила DOT и ACAA (LUG-Mobility-производител

BGN 7.99

Продукти
check Налично за поръчка

✅ МОБИЛНО ОБОРУДВАНЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЧИТА ЗА БАГАЖА, И С ВАС НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ УДЪРЖАНА ТАКСА ЗА НЕГО!. ✅ ЯРКО - червен - лесно да се идентифицира необходимо от медицинска гледна точка мобилно оборудване и консумативи. ✅ Прилича на служителите на авиокомпанията за правилата DOT и ACAA никога не се разделя медицински принадлежности от определения от собственика. ✅ Идва в ламинированном найлонова торбичка за защита на вашата карта в продължение на много години и по-твърда линия за закрепване към вашето облекло. ✅ Минете през TSA stress free, обявявайки своите устройства с този маркер.БАГАЖНАЯ ЕТИКЕТ TSA Mobility Equipment ЗА МЕДИЦИНСКО ОБОРУДВАНЕ И КОНСУМАТИВИ ЗАЩО ИМАТЕ БАГАЖНАЯ ЕТИКЕТ TSA Mobility Equipment ✅ МЕДИЦИНСКО ОБОРУДВАНЕ Mobility Equipment НЕ МОЖЕ да се СЧИТА за БАГАЖА, И С ВАС НЕ МОЖЕ да НАЧИСЛЯВА ТАКСА ЗА НЕГО! ✅ Тези етикети лесно се идентифицират вашето мобилно оборудване и консумативи. ✅ Минете на инспекцията станция TSA, агенти TSA запознат с оборудване и КОНСУМАТИВИ за проверка на мобилността, маркируя на вашето устройство, вие сте им помага да си вършат работата. ✅ Напомни на персонала на авиокомпаниите за закона, отнасящи се до медицински консумативи, медицинско оборудване не може да се счита за багажа, и с вас не може да начислява такса за медицински принадлежности. ✅ Тези маркери улесняват живота си, когато пътувате, опитайте ги!Тези багажни етикети TSA Mobility Equipment открояват и лесно да се идентифицират.Тагове, професионално отпечатани, а след това се поставят в здрава ламиниран пакет, за да ги предпази в продължение на много години.ПРЕДНАТА ЧАСТ на ЕТИКЕТ на Предната част на този етикет тагове за пътуване по мобилен хардуер ярко червена, и в нея не може да пропуснете.Това трябва да ви помогне да премине през проверка станция.Той прилича на обработчику за необходимо да се отнасяме с него внимателно и информира, че имате на мобилното оборудване.Агенти TSA запознат с проверка на мобилното оборудване И КОНСУМАТИВИ, TSA скорректирует вашия процес на проверка.Казвам им, че имате на мобилното оборудване, вие помагате да се оптимизира процеса на проверка.ЗАДНАТА ЧАСТ ЕТИКЕТИ : Назначено медицинско оборудване не може да се счита за багаж на авиокомпаниите.Ако на агент на авиокомпания трябва да се припомни, на обратната страна на тази тагове конкретно очертани правила DOT (Department of Transportation) и ACAA (Air Carrier Access Act) за това, че вашето медицинско оборудване НЕ се счита за багажа си и не трябва да бъде отделена от предписани на пациента.Моля, обърнете внимание, че винаги е полезно да има при себе си бележка от вашия лекар (копие на лекарско предписание) в случай, че вас ще отправи предизвикателство.

Те също купуват с този продукт..