• Новинка
JJWELL Очила за Четене за Мъже Жени Синя Светлина Блокиране на 5 опаковане., Леки, Гъвкави TR90 Компютърни Четци Стъкло, Анти Син Лъч/ UV 400/ Намали Напрежението на Очите от ?
zoom_in

JJWELL Очила за Четене за Мъже Жени Синя Светлина Блокиране на 5 опаковане., Леки, Гъвкави TR90 Компютърни Четци Стъкло,

BGN 18.39

Продукти
check Налично за поръчка

【ЛЕК МАТЕРИАЛ TR90】-Синя светлина очила за четене на мъже, жени с tr90 ультралегкий полимерна материал памет на рамката, устойчивост на удар и устойчивост на износване, както и ниският коефициент на триене, не е деформиран лесно в условия на висока температура.Супер лесно, не се смачква на носа, продължително носене без никаква умора. 【ANTI-BLUE LIGHT & 100% UV400 EYE PROTECTION】-Blue light readers for men women, се противопоставят на 99% от вредните сини светлините, намаляване на визуална умора, отблясъци и дискомфорт от мобилен телефон, таблети, компютри.Ефективно блокира 100% от лъчите UVB и UVA, чрез защита на очите от продължителна повреда ультрафиолетом и ги запазва здрави. 【ГЪВКАВ И противоскользящий】-Очила за четене за мъже и жени, високо качество храм tr90, гъвкав, да се адаптира към повечето видове форми на лица, здрав за по-дълга употреба.Специална гумена конструкция края на виска, нескользящая и удобна. 【ОБЕКТИВ с ВИСОКА РАЗДЕЛИТЕЛНА способност И ПРОФЕСИОНАЛЕН】-Акрилна леща с висока разделителна способност, ударопрочная, устойчиво на надраскване, добра пропускаемость, ясна с неискаженными цветове, повече не замъглено зрение.Професионални женски мъжки слънчеви очила за четене със синя светлина 1.00, 1.25, 1.50, 1.75, 2.00, 2.25, 2.50, 2.75, 3.00, 3.25, 3.50, 3.75, 4.00, купувайте си с увереност. 【ГАРАНЦИЯ за ВРЪЩАНЕ на ПАРИ ЗА 1 ГОДИНА И гаранция 1 ГОДИНА】-Всички клиенти JJWELL се радват на високото качество на 24-часови услуги след продажбата обслужване, гаранция за връщане на пари за 1 година и гаранция 1 година.Всички проблеми, моля, свържете се с нас, без колебание.

Те също купуват с този продукт..