• Новинка
ZSYXM Ковчег за бижута Органайзер Козметични Кутия За Съхранение на Канцеларски Материали Притежателя Декорация на Дома Пластмасов Настолен органайзер Грим (Цвят : ?
zoom_in

ZSYXM Ковчег за бижута Органайзер Козметични Кутия За Съхранение на Канцеларски Материали Притежателя Декорация на Дома

BGN 56.59

Продукти
check Налично за поръчка

❤Лесен за почистване : напълно водоустойчив и моющийся, с отличен дренаж.Ти просто се нуждаят от влажна кърпа, за да почистите му, и той отново засияет.Нека вече не се тревожите за почистване. ❤Няколко случая : идеално за употреба на работния плот,гардероб,спалнята,банята,офиса, toliet, офиса, прикроватной нощното шкафче,хол и т.н. _BOS_ Подарък за момичета или жени-този козметичен кутия за съхранение е подарък, без значение от възрастта и възраст.Това наистина може да бъде оценена от всички. ❤Събрание не е необходимо : просто извадете го от кутията, поставете го на масата и почистете!Дръжте всичките си ежедневни стоки от първа необходимост, ароматно, организирани и на една ръка разстояние. ❤Силна практичност и удобство при използване.Този практичен инструмент ви непременно ще се нуждаете.Отговаря на строгите стандарти за контрол на качеството, надеждни за използване.Описание : Този пластмасов калъф за грим е предназначен за съхранение на грим и козметика,като лак за нокти, четки, сенки за очи, руж, лак за коса, парфюми и други любими козметика, бижута, хранителни стоки, канцеларски материали, мобилен телефон, визитки и т.н., Спецификация : Материал : пластикразмер : 33*20*4cm4 цвят за вашия избор : Зелен / син / розов / чай green Scope на приложение : Кабинет, баня с тоалетна, спалня, хол, кухняособенности : Слотове за съхранение на грим и козметика, като лак за нокти, четки, сенки за очи, руж, лак за коса, парфюми и други любими козметика, бижута, хранителни стоки, канцеларски материали, мобилен телефон, визитки и т.н., Не са отровни, безвкусны, лесен за почистване.Пратката включва : 1 х Пластмасова чанта за грим.

Material:
Plastic
Size:
33*20*4cm
4 colors for your choice:
Green / Blue / Pink / Tea green
Scope of application:
Study, Bathroom, Bedroom, Living room, kitchen
Features:
Slots for storing makeup and cosmetics like nail polish, brushes, eye shadow, blush, hairspray, perfume, and other favorite beauty products, jewelry, groceries, stationery, cell phone, Business cards, etc. :
Non-poisonous, tasteless, easy to clean. :
Package Included:
1 x Plastic Makeup Case :

Те също купуват с този продукт..