• Новинка
Филм на въздушните възглавници Montex с помпа Electirc, Преобръщане на филма на въздушните възглавници Дебел & здрав протектор бутилки вино Перфектен за опаковка и се дви?
zoom_in

Филм на въздушните възглавници Montex с помпа Electirc, Преобръщане на филма на въздушните възглавници Дебел & здрав протектор

BGN 35.12

Продукти
check Налично за поръчка

【300ft Strong Air Cushion Film】Ние предлагаме 300ft x 12inch подсилени PE материал, последната товарните тест £ 200, всеки балон с Диа. 0.8 инчов достатъчно голям, за да защити вашите продукти. 【Силна електрическа помпа】комплектът включва електрическа помпа 110 с 4 дюзи и игли.За помпане на ОПАКОВКИ НА ВЪЗДУШНА ВЪЗГЛАВНИЦА с дължина 3 метра отнема само 7 секунди.Това спестява време в сравнение с други трудоемки ръчни или ножными помпи. 【Лек и издръжлив】Този 300 фута преобръщане на въздушна ВЪЗГЛАВНИЦА тежи само около 11 килограма, той е много по-лесно традиционните деформирующих материали, като например хартия или пенопластовая филм. 【Широко приложение】идеален за преместване, складиране, електронна търговия и цялата друга логистика. 【Отлично обслужване на клиентите】Моля, свържете се с нас, ако имате някакви въпроси или запитвания, нашият екип за обслужване на клиенти ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.На връщане или подмяна в случай на възникване на някакви проблеми с продукта. 【Отлично обслужване на клиентите】Моля, свържете се с нас, ако имате някакви въпроси или запитвания, нашият екип за обслужване на клиенти ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.На връщане или подмяна в случай на възникване на някакви проблеми с продукта.

Те също купуват с този продукт..