• Новинка
Графит На Съд С Висока Чистота Графитовая Печка Графит Крусибъл Индукционная Печка Кварцов Пот Топене Комплект Метал Злато, Сребро Леярство Плавильная Печка Мета?
zoom_in

Графит На Съд С Висока Чистота Графитовая Печка Графит Крусибъл Индукционная Печка Кварцов Пот Топене Комплект Метал Злато,

BGN 25.59

Продукти
check Налично за поръчка

Графит особена чистота : графит особена чистота 99.9% и висока плътност на 1.8-1.82 g / cm3, съдържание на пепел по-малко от 0.1%, за да се гарантира, че благородният метал в melt не е замърсен, нашият съд не е лек към dopically в процеса на топене, който може да се използва плавя скъпоценен особена чистота магическа топлопроводимост : Този малък графит съд има отлична топлопроводимост, което позволява значително намаляване на времето за топене и да спестите енергия.Добра температурна устойчивост прави графит крусибъл бързо нагреваемым и охлаждаемым в зависимост от условията на експлоатация.Надеждно качество : Използване на висококачествени процеси, нашата графитовая печка може да се използва при най-висока температура 1300 ° C. тя не лесно се разграждат при высокотемпературном кастинг, дълъг експлоатационен живот.Напълнете с отворена конструкция слота, за да го направите лесно за използване.Стабилност : В сравнение с глиняными графитовыми тиглями нашия высокочистый графит съд все още може да запази стабилност при излагане на силни киселини и основи, както и не се поддава на корозия и окисляване.Имат добра устойчивост и добра устойчивост на корозия за да се гарантира качеството на маса.Широка гама от приложения : Графит съд има известна устойчивост на термични ударните деформации, закалке, се използва широко в областта на металургията, леярство, машиностроенето, химическата и други индустрии, графит съд широко се използва в плавке на цветни метали, такива като злато, сребро, мед, алуминий и олово.Характеристика : 1. Графит съд има известна устойчивост на деформация на топлинен удар, закалке 2. Продуктът идва с добра устойчивост на силни киселини и алкални съпротива 3. Има добра устойчивост на корозия и удар, за да гарантира надеждност на качеството на продуктите 4. Добра термична стабилност позволява графитовому тиглю бързо се загрява и се оставя се да изстине в съответствие с условията на употреба 5. Съдържанието на пепел е по-малко от 0,1%, за да се гарантира, че благородни метали при плавке не се замърсят Параметри : Тип на продукта : Графит крусибъл Материал : графит, кварц Определяне : топене на цветни метали е Осъществяване списък : 1 х графит на съд 1 х кварцов крусибъл Забележка : моля, Имайте предвид, че един нов вид и на стария тип, този продукт ще бъде изпратен на случаен принцип, и се уверете, че няма да възрази, преди да поръчате.

Item Type:
Graphite Crucible
Material:
Graphite, quartz
Purpose:
Smelting non-ferrous metals
Package List:
1 x Graphite Crucible :
1 x Quartz Crucible :
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :

Те също купуват с този продукт..