• Новинка
YWLRONG LCD дисплей за OLED на Samsung Galaxy A42 5G A426 SM-A426B SM-A426B/DS Подмяна на LCD екрана е Сензорен Дисплей, Дигитайзер, Изграждане Ремонт инструмент(поддръжка на пръстови отпечатъц?
zoom_in

YWLRONG LCD дисплей за OLED на Samsung Galaxy A42 5G A426 SM-A426B SM-A426B/DS Подмяна на LCD екрана е Сензорен Дисплей,

BGN 75.10

Продукти
check Налично за поръчка

Токови охватывались от първия ден.ЕКСПЕРТНА ТЕХНИЧЕСКА ПОМОЩ : истинските експерти са на разположение 24/7, за да помогне с настройките, проблеми с връзката , отстраняване на проблеми и много други.,, 【Специално разработен】Смяна на сензорен екран е съвместима за Samsung Galaxy A42 5 G, смяна на LCD сензорен екран за Samsung Galaxy A42 5 G SM-A426 B, SM-A426 B/DS (черен).Ако не можете да потвърдите своя модел телефон, моля, свържете се с нас, за да ви помогне да отговарят. 【Лесна употреба】Аксесоари, Идва с всички необходими инструменти и защитно фолио за екрана, за да ви помогне по-добре да инсталирате резервна част LCD дисплей за Samsung Galaxy A42 5 G SM-A426 B, SM-A426 B/DS Black. 【Прилагат за】Прилагат за телефон с такъв проблем, тъй като мъртво докосване, бавен отговор на докосване, ремонт или подмяна на всякакви повреди, като подмяна на старите, пукнати, счупени, повредени от мъртвите, дефектни екрани на дисплея. 【Строг контрол на качеството】Всички продукти са строго двойно изпитване и 100% е в добро състояние, преди да изпратите. 【Приятелско обслужване на клиенти】 Всички продукти ще имат 30-дневен следпродажбено обслужване,проблемът е в качеството на нечовешки фактори,ние можем да ви предоставим нов замяна или връщане на парите.Всеки проблем с поръчате,моля, свържете се с отдела за поддръжка на клиенти,ние сме на ваше разположение в рамките на 24 часа.При тестване, моля, не отстранете защитното фолио или бележки.Моля, обърнете внимание на проблема със статично електричество.Подмяна на екрана-много крехка продукт.Ние силно препоръчваме да се извърши изследване, преди да инсталирате.И, моля, не го насилвайте да се инсталира на мобилен телефон.Моля, уверете се, че LCD кабел не е намачкана.Повече от 90 градуса се наведе, ще доведе до черен екран. 1. Моля,използвайте съединителя за свързване на спк стартира строителни дънната платка отново, уверете се, че съединителят е здраво затегнати и е включен в правилната позиция.2.Моля, проверете средната рамка, не се изчиства ли тя, и в нея все още има чужди предмети.3.Ако той не обърна внимание на дължината на винт винт може да се инсталира назад, за да се противопоставят на LCD дисплей. 1. Моля, проверете жак, не излезе ли тя от форми.2.моля,използвайте съединителя за свързване на спк стартира строителни дънната платка отново, уверете се, че съединителят е здраво затегнати и е включен в правилната позиция.3.Натиснете бутона за намаляване на звука и бутона за захранване в продължение на 50-60 секунди, за да рестартирате.След приключване на инсталацията, за да дисплей напълно смесени в рамка, моля, използвайте гумена лента за фиксиране на дисплея в продължение на 3-4 часа.(Ние не предлагаме гумена лента ).

Те също купуват с този продукт..