• Новинка
Спортна Изолирано Бутилка за Вода със Сламен Капак и Дръжка 20 грама Коледен Червен Камион Фланец за многократна употреба Термос От Неръждаема Стомана Бутилки За В?
zoom_in

Спортна Изолирано Бутилка за Вода със Сламен Капак и Дръжка 20 грама Коледен Червен Камион Фланец за многократна употреба

BGN 23.19

Продукти
check Налично за поръчка

【ВАКУУМНА ИЗОЛАЦИЯ】 Спортна изолирано бутилка за вода със сламка с двойни стени и вакуум изолация, лека, здрава и компактна, която запазва любимата си напитка е топла или студена в продължение на 10 часа. пътуване и почивка на открито. 【Размер Ние предлагаме 100% гаранция за връщане на парите без риск,ако не е доволен от своята покупка по някаква причина,е просто да споделите с нас и ние ще направим всичко възможно, за да ви дадем най-задоволително решение.СПЕЦИФИКАЦИИ на ПРОДУКТА : Размер : 11x2, 8 инча/ 28x7, 2 cm Capacity : 20 унции (600 мл)Материал : храни от неръждаема стомана + нескользящая кожа Време на задържане : 10 часа над 45℃, 6 часа над 65℃Пакетът включва : 1x Вакуумна изолация бутилка за вода Характеристики на ПРОДУКТА : Вакуумна изолация : двустенни вакуумна изолация Бутилка с вода (стандартна устата) може да напитки студени и топли в продължение на няколко часа.Не БПА и нетоксичен : той никога не оставя метален вкус или ръжда.Перфектен размер : Множество бутилка с вода, удобни за носене в ръка или да се сложи в раница, спортен сак или куфар за всички ваши нужди и хидратация!Широк отвор за устата : подходящ за по-големи кубчета лед и позволява бързо запълване на бутилка.Стилна бутилка за вода : тя е лесно да носят със себе си навсякъде, красив външен вид и дълготрайност.ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ ПРИ УПОТРЕБА : 1. Ако искате да постигнете най-добрия ефект за запазване на топлината и студа, се препоръчва да се добавя гореща вода или ледено студена вода, предварително отопление или охлаждане на вътрешната част на бутилката с вода.При съхранение в студено време по-добре се добавят кубчета лед.2. Налива във висока чаша вряща вода, не използвайте сламка по време на пиене, и на количеството вода в чашата, не трябва да бъде прекалено пълна, за да предотврати ошпаривание.3. При почистване на бутилки с вода, моля, използвайте неутрален препарат и топла вода за почистване не използвайте алкални белина, химикали, салфетки и други почистващи препарати.4. Не използвайте бутилка с вода за други цели, освен за запазване на топлината и запазване на студа.

Те също купуват с този продукт..