• Новинка
Basaltech Механична Клавиатура с Led Подсветка, Детска Клавиатура в Стил Пишеща Машина с 104-Клавишным Сини Ключа Кръгли Клавиши, Ретро Steampunk Клавиатура Метална Лента с Ка?
zoom_in

Basaltech Механична Клавиатура с Led Подсветка, Детска Клавиатура в Стил Пишеща Машина с 104-Клавишным Сини Ключа Кръгли

BGN 39.99

Продукти
check Налично за поръчка

【Ръчна синя детска клавиатура Switch】- Ръчна синя детска клавиатура Switch (еквивалент на Cherry Blue) за максимална игрова производителност.Retro keycap изглежда като класическа пишеща машина, ви носи комфортно усещане за набор на текст и стабилно щелкающее докосване.Механичните клавиши на клавиатурата осигуряват средно съпротивление, се чува щракване и тактилна обратна връзка.Чувствителен и Отзивчив.Леко натискане и бърза реакция. 【13 Регулируемо led RGB клавиатура със задно осветление】- Тази ръчна детска клавиатура с дъгова RGB подсветка е с 13 режима на led подсветка.Можете да регулирате яркостта и скоростта на осветление.И вие можете да направите подсветка, която искате. 【All 104-Key Anti Ghosting Keyboard】- Това е клавиатура в пълен размер, и всички 104 клавиша неконфликтны.N-ключ за разтоварване.Позволява на няколко клавиши работят едновременно с висока скорост.Позволете да се насладите на пълноценни игри с бърза реакция. 12 лесно достъпни мултимедийни клавиши.Страхотна детска клавиатура за FPS, а също и отлична клавиатура за игри MOBA/РТС/CF. 【Метална лента и сменяеми капачки за комбинации】- Тази подвижна клавиатура е изработена от висококачествена метална лента и ултра силна пластмасов корпус, с матова текстура, трайна и достатъчно здрава, за да го предпазите от надраскване.Механични клавиши blue switch изправи хардкорным игри.Изцяло сменяеми капачки за ключове, лесно променя ключове на червен ключ, кафяв ключ или черен ключ. 【PC Gaming Keyboard Compatibilty】- Поддръжка на компютърни системи, включително Windows10 / 8 / 7, Mac OS X, Windows XP, Windows VISTA и т.н. 【Бърз начин за доставка на】Ние ще изпратим стоката от склада в Ню Джърси в САЩ.Той ще пристигне на вашето място в продължение на 3-5 дни UPS се ускори.Това е дори по-бързо, отколкото най-ГЛЕДАНОТО.ИДИ И ГО НАПРАВИ.

Те също купуват с този продукт..