• Новинка
FAKEME Game Joystick Sucker Strong Пластмасов Мобилен Джойстик,Рокер,Игри Дистанционно на Лоста за Мобилен Телефон Смартфон Гейм Контролер на Таблет,чувствителен на Допир Екран
zoom_in

FAKEME Game Joystick Sucker Strong Пластмасов Мобилен Джойстик,Рокер,Игри Дистанционно на Лоста за Мобилен Телефон Смартфон

BGN 27.68

Продукти
check Налично за поръчка

Характеристики : Висока чувствителност, лесен за използване, силен търтей, игрови аксесоари.Мини размер, не влияе върху визуален, лесен за носене.силни нещастници, не е лесно да се падне; тънка и гъвкава пружина, операцията е супер чувствителна.Добавете физически джойстик за мобилен телефон, подобряване на точността на работа, насладете се на игра на времето.Не е необходимо да се източника на захранване и задействане, лесен за употреба и експлоатация.Описание : - Силни нещастници, не е лесно падат; тънка и гъвкава пружина, операцията е супер чувствителна. - Характеристики : Висока чувствителност, лесен за използване, силен търтей, игрови аксесоари. - Мини размер, не влияе върху визуален, лесен за носене. - Добавете физически джойстик за мобилен телефон, подобряване на точността на работа, насладете се на игра на времето. - Няма нужда да се източника на захранване и задействане, лесен за употреба и експлоатация.Спецификация : - Материал : пластмаса Размер : Approx. 5x2.5x1cm/1.97x0.98x0.39inch Package включва : 1 брой мобилен телефон игра джойстик Забележка : 1.Моля, позволете 1~3 см грешка се дължи на ръчно измерване, благодаря.2.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Моля, разберете, благодаря!Вашето удовлетворение е наш приоритет.По този начин, ние ще доставят продукти и услуги на най-високо качество, за да се погрижат за вашето удовлетворение.

- Material:
Plastic
- Size:
Approx. 5x2.5x1cm/1.97x0.98x0.39inch
Package Includes:
1 Piece Mobile Phone Game Joystick :
1.Please allow 1~3 cm error due to manual measurement, thanks. :
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Please understand, thanks! :
Your satisfaction is our priority. So we would deliver the highest quality products and services to meet your satisfaction. :

Те също купуват с този продукт..