• Новинка
Камера за сигурност на слънчеви батерии, Акумулаторна батерия,3 MP Wi Канче и наклон на 360° Изглед с Откриване на движение,2-полосное аудио,HD Цветно Нощно виждане с про?
zoom_in

Камера за сигурност на слънчеви батерии, Акумулаторна батерия,3 MP Wi Канче и наклон на 360° Изглед с Откриване на движение,2-полосное

BGN 119.20

Продукти
check Налично за поръчка

【Solar-Powered & 100% Wireless 】 : QY security camera се предлага с 4шт акумулаторни батерии 19200mah.Надеждна свързаност 2,4 G wifi предлага безжичен freeedom, лесен за инсталиране и вече не е досадно жици/кабели/проблеми на зареждане. 【Яснота в 3 MP Starlight нощно виждане и куратор на ъгли PTZ】 : Тази безжична камера е оборудвана с модерна цветен CMOS сензор и предлага гледане на завъртане на наклона на 355° и 90°, може да се управлява дистанционно функция за завъртане в приложението. 【Откриване на движение и сигнал в реално време】 : Външни камери за сигурност QY има оптимизирани алгоритми за намаляване на фалшивите аларми, като събитието ще бъде определена, веднага ще докладва за това. 【2-полосное аудио】 : Външна камера с вграден микрофон и говорител с антишумовой технология ,можете да интерактивно разговарят със своите възрастни, деца, домашни любимци или да предупреждава неканени гости .Можете също така да споделят тази домашна камера с членовете на семейството си. 【Водоустойчив IP67 и безопасно съхранение на】 : QY wifi камера е IP67 водоустойчив и може да работи нормално в силен дъжд, силен студ, виелица, ураган или други околната среда.На събитието са криптирани и да се съхраняват на вашата SD карта (не е включена в комплекта). 1 x Камера за сигурност. 1 x Соларен панел. 1 x скоба. 1 х USB кабел. 1 x Опаковка винтове. 1 х Винт устройство. 1 х Ръководство за потребителя.Забележка : SD карта не е включена в кутия.

Те също купуват с този продукт..