• Новинка
Atrusu Living Room Chair, Мек Стол-люлка Мека Седалка на Дървена Основа,за Стая, Удобен люлеещ се Стол за Дневна с Висока Облегалка(Бежов)
zoom_in

Atrusu Living Room Chair, Мек Стол-люлка Мека Седалка на Дървена Основа,за Стая, Удобен люлеещ се Стол за Дневна с Висока

BGN 32.16

Продукти
check Налично за поръчка

Модерен дизайн.Нов Стил. ❤【Здрава и устойчива конструкция】Базовата рама е изработена от масивна дървесина, което е достатъчно здраво, за да издържат на тегло до 300 килограма.Е покрит с висококачествена изкуствена кожа и изпълнен высокоплотными и нежни пари.Не е нужно да се притеснявате за това, че ще паднете от стола, олюлявайки се. ❤【Идеален за всекидневна】 Леко укачивайте на детето по време на сън или прочетете на своите деца в този удобен стол в хола или спалнята.Голяма седалка предлага достатъчно място. ❤【 Супер удобен】Това е стол - люлка, покрита с дишаща тъкан и изпълнен с мека гъба с висока плътност, създава максимален комфорт за сядане. ❤【Лесно assembly】на Размера на вътрешния диаметър : 27.16"L x 35.43"W x 35.82"H е много подходящ за продължителна употреба.Подходящ размер може лесно да се спести пространство.Нашето стол - люлка, много лесно се монтира.Може да се съберат за 15 минути. ❤【Perfect Service】 да ви префект на обслужване на клиентите.Ние ще отговорим на всички въпроси в рамките на 24 часа.След дълъг работен ден, през нощта, когато духа лек бриз, това, което наистина искам, е спокойно прекарват времето си в самота.Но табуретка прекалено твърд, разтегателен прекалено горещо, е люлеещ се стол от дишаща материя, Atrusu - вашият най-добър избор.Потопете се в прекрасен сън!.

Те също купуват с този продукт..