• Новинка
MINDPLUS Комплект от 12 ръчни трикотажни на една Кука салфетки, Памук Възли Дантелени кърпички 4-10 см Кръгла бежово (12шт бежово)
zoom_in

MINDPLUS Комплект от 12 ръчни трикотажни на една Кука салфетки, Памук Възли Дантелени кърпички 4-10 см Кръгла бежово (12шт

BGN 15.99

Продукти
check Налично за поръчка

МНОГО ПРИЛОЖЕНИЯ : Тези салфетка на една кука дантела комплект идват с добро разнообразие от размери и дизайни, за да отговори на различните нужди от голямо значение и за вашите салфетки занаяти.Отличен за винтажной сватба,чай,потертого и бохо-декор,изкуство обръч и много други.Или шият на ръка няколко парчета заедно за създаване на плетени кърпа, покривка за скринове и експлоатирани маси.Широко се използва за декорация на вашия дом с помощта на тези аксесоари за плетене на една кука.Тези малки кърпички могат да се използват за украса на одеала,дрехи и т.н., МОЖЕТЕ да се БОЯ/БОЯ : Кърпички MINDPLUS ръчно плетени, изработени от 100% памучна нишка премиум-клас,леко накрахмалены (не прекалено меки и не е много трудно),бели кърпички могат да бъдат боядисани/боядисани в съответствие с различни занаятчийски проекти или украшения.НАБОР от СОРТОВЕ : Размер на-3.5 4 4.5 5 6 7 8 9-10 цолови памучни салфетки кръгли,комплект от 12 броя,цвят бежов .По-голямо разнообразие от дантелени кърпички за бродерия предлагат и в други размери и дизайнах.Размери могат да се различават малко в рамките на 5-8% от ръчно плетиво на една кука.кръст Бод Пакет Съдържание : 12 бр. реколта бежово цвете ръчно плетене на една кука кърпички - 1 бр. 9-10 инча кърпички,1 бр. 8 инча кърпички,1 бр. 7 инча салфетки,2 бр. 6 инча кърпички,1 бр. 5-5.5 инча кърпички,5 бр. 4 - 4.5 инча кърпички, 1 бр. 3.5 инча салфетки-Размери може леко да варират в рамките на 5-8% от ръчно плетиво на една кука Страхотно за сватби,чаени партита,рожден Ден,детски душ,булчински душ,Ден на майката,на Коледа, на Нова година или на всеки специален повод.ПРАНЕ И ПОДДРЪЖКА : Машинно пране студена деликатна,но е силно препоръчително ръчно пране.- Добре, след гладене.След измиване, ще има малко количество явление свиване, което е характерно за чист памук,това е нормална ситуация.

Те също купуват с този продукт..