• Новинка
10 опаковки! 20 галона / 75 литра на Черен Кръг боклуци кофи / Търговски боклуци кофи и капаци. Търговска бунището. Контейнер за съставки. Боклук. Кофа за боклук. Дом, Офи?
zoom_in

10 опаковки! 20 галона / 75 литра на Черен Кръг боклуци кофи / Търговски боклуци кофи и капаци. Търговска бунището. Контейнер

BGN 612.79

Продукти
check Налично за поръчка

Достатъчно обемът на стоките.Капацитет на кошчето на резервоара е достатъчно голям, за да не заполнялся твърде бързо, но е достатъчно малък, за да се побере в тясно пространство.Да се отървем от "свободни ръце".Нескользящая дизайн предотвратява аварии и е от особено значение при рециклиране на тежки товари или ходене по хлъзгави пола.Здрава, сверхпрочная пластмасова конструкция и могат да издържат на честото и не ръждясва, не скалывается и не се бели.Лесна за сглобяване, означава, че той може да бъде готов само за няколко минути.С гладка повърхност и елегантен край улесняват поддръжка и почистване. 10 опаковки!Размер Overoll : Търговска кофата за боклук.Търговска бунището.Контейнер за съставки.Боклук.Кофа за боклук.Дом, Офис кофата за боклук.Търговска кофата за боклук.Височина на продукта 22 1/2 "Горен диаметър 19 1/2" Капацитет на изделия от 20 литра Цвят на продукта черен Функции Штабелируемая инсталация Тип изделия Отделно стоящи на кутията Вид на плоски изделия; Повдигаща на кутията Тегло 1.7 кг.Произведено в Америка-Да Материал на продукта Сверхпрочный пластмаса Форма на Кръг Стил Стационарен температурен Диапазон 0-190 градуса F Тип изделия Комплекти кутии / капаци Тегло 7,2 кг.

Те също купуват с този продукт..