• Новинка
8 Светлината на Полилей Подвесное Осветление Черно със Стъклени Глобусами Класически Ретро Тавана Лампа, за Кухнята, Хола, Трапезарията Спални Селска Къща..
zoom_in

8 Светлината на Полилей Подвесное Осветление Черно със Стъклени Глобусами Класически Ретро Тавана Лампа, за Кухнята, Хола,

BGN 59.20

Продукти
check Налично за поръчка

Светлината на полилеи много подходящ за трапезария, кухня, спалня, фермерска къща и други сцени Забележка : инсталирайте лампа внимателно.Забележка : нашата лампа светло сив опушен _BOS_ Ако счупена лампа, моля,свържете се директно с нас, за да изпратите замяна на абажура. _BOS_ Регулируема височина. : напълно регулируема дължина на сондата (включва четири 7,87"и два 3,93" род", за да позволи на различна височина на окачване).Този полилей е кабелна инсталация, се изисква инсталация.РАЗМЕРИ : Височина-6.29 инча ширина 31.49 ИЗИСКВАНИЯ КЪМ електрическата крушка : Използва 8 средни (E26) крушки 60 W Макс. Препоръчва се 8 LED (не е включен в комплекта)Ако искате по-слаби, вие трябва само да закупи ключ диммера и електрическата крушка диммера.СЪВМЕСТИМОСТ : Работи с лампи с нажежаема жичка, led, КФЛ, халогенни лампи или лампи с поддръжка на Wi-Fi интернет и промяната на цвета.Напълно димиране при използване с затемняемыми лампи и съвместими диммерным ключа (не са включени в комплекта)Резервен лампа : 1. Професионално обслужване на клиентите : нашите продукти и услуги ще направи всичко, за да сте останали доволни!Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ако счупена лампа, моля, свържете се директно с нас, за да изпратите замяна на абажура.Нашите лампи и фенери са изработени от желязо и светло сив стъклени абажура, които са подходящи за инсталиране в хола, кухнята, трапезарията, спалнята, фермерска къща и на други сцени.Съвременно чувство за дизайн, може да се усвоява независимо от това, дали тя е модерна, ретро, промишлен или селски.Тази лампа, без съмнение, най-добрият избор.

Те също купуват с този продукт..