• Новинка
От 200 групи от Модула Крепежни елементи Комплект Без Инструмент, Линда Многоцветни 9,5 мм, Метални Бутони Модула Пръстени за Шиене и Изработване(височина 5 мм)
zoom_in

От 200 групи от Модула Крепежни елементи Комплект Без Инструмент, Линда Многоцветни 9,5 мм, Метални Бутони Модула Пръстени

BGN 10.39

Продукти
check Налично за поръчка

✅Изключително качество—Всички ключалки са изработени от висококачествена мед, която не е лесно ръжда и деформирана, както и има дълъг срок на съхранение след употреба. ✅Широк спектър от приложения—тези затвори широко се използват за ръчно шиене и за ремонт на дрехи.Това може да направи вашият костюм е по-уникален!. ✅Лесно управление—Можете бързо и лесно да се работи под ръководството на инструкции и видео. ✅Удобно съхранение—200 комплекти ключалки, поставени в прозрачна кутия за съхранение с подвижна рамка.Може удобно да се съхранява или да носят със себе си. ✅Гаранция за удовлетвореност на клиентите—Ако не сте доволни, моля, свържете се с нашия професионален екип за поддръжка на клиенти.Ние предлагаме 30 дневна гаранция за връщане на парите и доживотна замяна.

Те също купуват с този продукт..