• Новинка
Кадифе 7 Слотове Пръстен Бижута Дисплей Тава, Органайзер за Бижута Кутия за Носене Титуляр За Съхранение на Пръстени, Обеци, Гривни, Колиета (черен)
zoom_in

Кадифе 7 Слотове Пръстен Бижута Дисплей Тава, Органайзер за Бижута Кутия за Носене Титуляр За Съхранение на Пръстени,

BGN 9.51

Продукти
check Налично за поръчка

Тава за бижута е изработен от висококачествено кадифе, да си пръстени и обеци и е идеална за предотвратяване на драскотини.Тава за бижута е изработен от висококачествено кадифе, да си пръстени и обеци и е идеална за предотвратяване на драскотини.Тава за бижута е изработен от висококачествено кадифе, да си пръстени и обеци и е идеална за предотвратяване на драскотини.Мода и уникален дизайн, 7 слотове могат напълно да покаже своите прекрасни декорации и поддържа всички прекрасни пръстени, обеци подредени и лесно достъпни.Идеална за демонстрация на пръстените", ушни игли.Най-подходящи за демонстрация на бижута пръстени в магазин или на обличане масичката.Идеален за лично ползване или бизнес употреба, а също така е идеален подарък или подарък за сватбата младоженката, приятелка или някой, кой ви не е безразличен.Дължина : app 23cm/9.06".Ширина : приложение 15 см/5.91".Функция : 100% чисто нов и високо качество модерен и уникален дизайн, идеален за показване на пръстените", ушни игли са Най-подходящи за показване на бижута пръстени в магазин или на вашия тоалетката масичката.Идеално място за лични или бизнес употреба.Също така е идеално за декорация на дома бижута.Изкуствени отвори за поръчка на пръстените " е подходящ за вашите нужди.Параметри : Материал : кадифе Цвят : черен Дължина : приложение 23 см/9,06 инча Ширина : приложение 15 см/5,91 инча кръст Бод Пакет включва : 1 х jeweley дисплей кутия за съхранение Забележка : 1. Всички аксесоари?º? ¡(Пръстени/обеци/бижута/копчета за ръкавели) не са включени.Той идва БЕЗ своята практика. 2. Размер може да бъде малък неточностью поради различните партиди продукти или ръчно измерване; 3. Цвят може да се различават малко от монитори.Моля, вземете реален продукт като на стандарт, благодаря за разбирането.

Material:
Velvet
Color:
Black
Length:
app 23cm/9.06inch
Width:
app 15cm/5.91inch
  :
Package Includes:
1 x jeweley display storage box :
Note:
 
1. All accessories?¨º?¡ìRings/Earrings/Jewelry/Cufflinks) are not included.It comes WITHOUT cover. :
2. Size may be slight inaccuracy due to different batches of the products, or hand measurement; :
3. Color may be little different due to monitors. Please take real product as standard, thanks for your understanding. :

Те също купуват с този продукт..