• Новинка
Масивна Алуминиева Спойка, Плоска Корона Сигурна Спойка, 100 бр./компл. M4 за Промишлено Оборудване, Подмяна на Работилница Промишлени Аксесоари Работилница за Доста?
zoom_in

Масивна Алуминиева Спойка, Плоска Корона Сигурна Спойка, 100 бр./компл. M4 за Промишлено Оборудване, Подмяна на Работилница

BGN 37.68

Продукти
check Налично за поръчка

Нит, изпълнени с плоска глава, което улеснява монтажа.Произведени от висококачествен алуминиев материал, който притежава добра устойчивост на корозия и дълъг живот.спойка представлява солидна конструкция с по-висока механична якост.Това е набор от копчета, който може да отговори на различните нужди в употреба.Ефект на закрепване е съвършен, и не е лесно отвалить.Функция : 1. Това е набор от копчета, който може да отговори на различните нужди в употреба.2. Произведени от висококачествен алуминиев материал, в който има добра устойчивост на корозия устойчивост и дълъг експлоатационен живот.3. Ефект на закрепване е идеален и не е лесно отвалиться.4. Нит са проектирани с плоска глава, която улеснява инсталацията.5. Спойка представлява солидна структура с по-висока механична якост.Spec : Състояние : 100% Чисто new Item Тип : Solid Rivet Material : Aluminum Diameter * Дължина (mm) (без протези в пакет) : * 4, * 6, * 8 (по избор)Брой : 100pcs Package List : 100 * Solid Rivet Note : 1. Моля, позволете една малка грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.2. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Те също купуват с този продукт..