• Новинка
BinaryABC Бала Капачка Четка с 2021 Златен Чар,Абитуриентски Шапка Украса Пискюл,Абитуриентски Вечерни Сувенири Доставка,3шт(черен Жълт)
zoom_in

BinaryABC Бала Капачка Четка с 2021 Златен Чар,Абитуриентски Шапка Украса Пискюл,Абитуриентски Вечерни Сувенири Доставка,3шт(черен

BGN 73.28

Продукти
check Налично за поръчка

Той е идеален за вашата бала капак, и вие ще бъдете горди, че тази пискюл на върха на бала шапки.Приемането на висококачествен полиестер, шелковистого и мека на допир.Идеалната коса за бала на капсула оставят в специална памет за парти.Добър подарък за бала и за спомен от вашия студенчестве.Многофункционално бижу за декор на ключодържател, отметки, подарък тагове и украса на чанти.Идеална декорация и сувенири за абитуриентски балове 2021 година.Описание Ще се насладите на нашите деления четката 2021 година!На бала-това е огромно постижение и трябва да се помни!Всеки выпускнику нужда от пискюл, особено такава, която ще продължи дълги години.Отлично качество на нашите кисточек гарантира, че той ще продължи дълго време.Характеристики - Цвят : Както е показано на фигурата. - Материал : Полиестер. - Размер : прибл. 40 виж - Приемането на висококачествен полиестер, шелковистого и мека на допир. - Перфектна коса за бала на капсула оставят в специална памет за парти. - Добър цветя подарък и сувенир за спомен за вашия студентски качулка. - Многофункционално бижу за декор на ключодържател, отметки, подарък тагове и украса на чанти. - Идеално за декорация и сувенири за абитуриентски партита 2021 година. - Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т.н., Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.искрено се надявам, че можете да се разбере!Благодарим ви!Кръст Бод Пакет, включително 1 х Binary ABC Бала Шапки с Пискюл 2021 Златен Чар,Абитуриентски Шапка Украса Пискюл,Абитуриентски Вечерни Сувенири Доставка,3 бр.

Те също купуват с този продукт..