• Новинка
Селски закачалка за дрехи, Стенни Кафяви Дървени Куки за антре, 4 селски куката, масив бор. Перфектен завършек за Вашата антре, кухня, баня с тоалетна. (Селски кафяв)
zoom_in

Селски закачалка за дрехи, Стенни Кафяви Дървени Куки за антре, 4 селски куката, масив бор. Перфектен завършек за Вашата

BGN 45.04

Продукти
check Налично за поръчка

【Добре изградена】Завършен на 100% борова дървесина, стенни закачалка за дрехи с красиви естествени дървени зърно запазен и чист външен вид., не е лесно да се съборят и е построена, за да устои на дневни надраскване, корозия и потъмняване на стенописите.Ще ви помогне да спестите място и да поддържа реда в дома си. 【Дизайн двойна куки】Закачалка за дрехи с 4 здравите метални двойни се измъкне.Здрави метални двойни куки могат да се настанят до 10 килограма от теглото си всеки.Пространството между селски куки е около 5 сантиметра, което осигурява максимална надеждност. 【Pratical & Decorate】Измерение в 14.96"(L) x 5.9"(D) x 0.79"(H), компактен, но достатъчно просторна, за да запази вашите ежедневни предмети.Идеалното решение за организиране на палта, сака, шапки, футбол потници, бейзболни шапки, шалове и кучешки каишки на вашата коридора, в спалнята или гардероба.Универсална стенна закачалка-отличен избор за малки помещения или зони с интензивно движение около дома или офиса. 【Универсално съхранение】Стенни закачалка за дрехи създава допълнително пространство за организиране на вашите дрехи или други неща, спестява място и намалява бъркотия във всяка стая на вашия дом.Идеален за всекидневна, коридор, спалня, гардеробна, офис и кухня, отлично подходящ за захващане на палта, чанти, престилки, дрехи, хавлии, шапки, ключодържатели, чадъри, шалове, чанти.Това може да направите стаята си по-стилна и минималистичной. 【Лесна инсталация】Пакет съдържа всички компоненти, необходими за инсталацията, са необходими допълнителни инструменти, като например чук или бормашина.Ако имате някакви въпроси относно нашата закачалка за дрехи, просто да споделите с нас и ще получите отлично решение.Защо избрахте нашата стенни закачалка за дрехи?Висококачествени материали - Изработена от 100% борова дървесина стенни закачалка за дрехи здрава, здрава и чиста.Трайни двойни куки - Закачалка за дрехи с 4 здравите метални двойни измъкне, всеки от които може да побере до 10 килограма тегло.Лесен за инсталиране Пакет съдържа всички компоненти, необходими за инсталацията.Настройка може да се осъществи в нито един момент.Практична и краси - 4 куки за дрехи може да се използват за закачване на ключове, чанти, палта, чадъри, хавлии и т.н. Комплект от 2 закачалки за дрехи и отговаря повече на нуждите.Идеален за вашата антре, кухня, спалня и баня.Тази стенни закачалка за дрехи също ще ви помогне да работят по добър навик да организират своите дрехи и къща.В същото време можете да научите децата си да висят шалове и шапки на закачалка за шапки, внуши им организационни навици в ранна възраст.ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ : Материал : 100% бор дърво Цвят : кафяв / селски бял Размер : 14.96"(L) x 5.9"(D) x 0.79"(H)Здрави метални двойни куки могат да се настанят до 10 килограма от теглото си всеки.Осъществяване на содержание1 х закачалка за палто 1 х чанта за аксесоари, вие ще получите : -2 * Закачалка за палто.

Те също купуват с този продукт..