• Новинка
Багер Volvo RC 3 в 1 на Строителната Количка Метална Лопата и Тренировка 17 Канал 1/16 Мащаб Пълнофункционален с 2 Бонус Инструменти, Хидравлични Електрически Дистанционн?
zoom_in

Багер Volvo RC 3 в 1 на Строителната Количка Метална Лопата и Тренировка 17 Канал 1/16 Мащаб Пълнофункционален с 2 Бонус

BGN 74.39

Продукти
check Налично за поръчка

[ 3 В 1 RC багер ] Лопата, чук, крик и вземете челюстта 3 В 1 ДВОЙНА E Професионален тежкотоварни багер играчка е най-реалистичната реплика на багер строителството на трактора.Построен в мащаб 1 : 16, с мощни двигатели и тежки гумени гусеничными гуми, всички функции са възможни с помощта на този изключително мощен и добре построена тежки строителни трактор багер. [ 3 ОТДЕЛНИ ДВИГАТЕЛЯ НА РЫЧАГЕ КОПАЕНЕ] Канален строителна количка E 17 наистина може да копаем в двете посоки с помощта на 3 отделни мощни двигатели на рычаге копаене и с помощта на сверхмощной лопати за транспортиране кал, пясък и т.н. От едно място в друго или в самосвал.Багер E RC се движи напред, назад, надясно, наляво, а кабината се върти на 660 градуса.Няма ограничение нито една посока. [ ДЕТАЙЛЕН И РЕАЛИСТИЧЕН ] E Professional Heavy Duty Багер играчка е най-реалистично копие на багер строителството на трактора.Построен в мащаб 1 : 16, с мощни двигатели и тежки гумени гусеничными гуми, всички функции са възможни с помощта на този изключително мощен и добре построена тежки строителни трактор багер. [ ДИСТАНЦИЯ за УПРАВЛЕНИЕ на 100 МЕТРА ] Строителен играчка багер оборудван с мощен предавател, 2.4 Ghz, който ви позволява да работите на разстояние не по-малко от 100 и повече метра, той може да поддържа няколко коли, които играят заедно, без смущения. [ ГОТОВ ДА ЗАПОЧНЕ ] Багер E идва в изискана опаковка кутия, която е най-добрият избор като подарък за рождения ден и Коледа, включва в себе си всичко, от което имате нужда!Багер, камион, 2.4 Ghz предавател, 4,8 На 800 mah батерия за камион, USB кабел за зареждане на предавателя изисква 2 батерии тип АА (в комплекта не са включени).Просто се пригответе да се забавлявате с него!.ДВОЙНА играчка багер кофа метал канал e 17 тежкотоварни най-реалистичните реплика на трактора конструкции на багер.Построен в мащаб 1 : 16 и неговите мощни двигатели, а също и тежки гумени робот гуми, голям размер на лопата може лесно да се копае, да осигури истински приятно преживяване за децата. Радиоуправляеми багер 3 В 1 : лопата, jackhammer и грейферная челюст.Двигател : 3 отделни двигателя на слайд лост.Тип батерия : 4,8 На 800 mah.Разстояние за управление : до 100 метра.

Те също купуват с този продукт..