• Новинка
DANCHENG Chiminea Делото Водоустойчив, Комини Огнена Яма Нагревател Капак, Chiminea Аксесоари Открит вътрешен Двор Chiminea Капачки,Здрав Градина Открит Нагревател Капак Кафяв ((S)
zoom_in

DANCHENG Chiminea Делото Водоустойчив, Комини Огнена Яма Нагревател Капак, Chiminea Аксесоари Открит вътрешен Двор Chiminea

BGN 19.19

Продукти
check Налично за поръчка

★Размери : (S)12"X24"X40",(M)12"X28"X48",(L)12"X32"X60".Моля, проверете размера на вашето chiminea, преди да купите.(Поради грешка в 1-3 см, с ръчно измерване се препоръчва да се избере свободна площ, за да се уверете, че капака на chiminea по-подходящ. ★Ветроустойчивость : Глинена делото chiminea идва с кулиской, регулируема и задръжте капака на място, пречи хлопанию и взрывам при вятър. ★Материал : 210 D кафяв плат, налягането на водата, 5000,с добавленным стабилизированным покритие и водоустойчив ламиниран подложка.Той може да предпази огнена яма chiminea от всякакви метеорологични условия от дъжд, сняг, слънце и кал и не ще се счупи в студено време.Капак на комина за камината е трайна и не избледняват лесно. ★Лесен монтаж и почистване : Тези шапки са пожарникари ями доста лесно да се съберат, можете да се наслаждавате на процеса на сглобяване.А може просто залейте го с вода от маркуч и оставете да изсъхне на слънце. ★Гаранция за качество : Нашите капачки на пожар ями chiminea могат да бъдат върнати или разменени в рамките на 3 години.Ако се сблъскате с някакви проблеми, нашата услуга за поддръжка на клиенти ще отговори своевременно в рамките на 24 часа, благодаря!Размери : (S) 12"X24"X40".

Те също купуват с този продукт..