• Новинка
Масло от африканско блясък, Пищни масло Фро. Съдържа масло от шеа и кокосово масло за подхранване и овлажняване на косата, кожата на главата и брадата. 4 грама.
zoom_in

Масло от африканско блясък, Пищни масло Фро. Съдържа масло от шеа и кокосово масло за подхранване и овлажняване на косата,

BGN 5.80

Продукти
check Налично за поръчка

ДОКАЗАН ГРИЖА ЗА КОСАТА - Afro Sheen Lush Натам Butter подхранва и овлажнява косата, кожата на главата и на брадата.Нашето масло Lush Froo придава на косата блясък и омекотява ги.ПРЕПОРЪЧИТЕЛНИ СЪСТАВКИ - Обогатен с масло от шеа, което спомага за дълбоко навлажняване, укрепване и възстановяване на общото здраве на косата.Лененото масло осигурява естествена фиксация с използване на естествени съставки, за получаване на висококачествени и безопасни продукти.НАЧИН на употреба - Нанесете на влажна или суха коса.Поставете малко количество на дланта на ръката и разтривайте ръцете един за друг.Леко вотрите в косата и кожата на главата, като се обръща специално внимание кончикам.Стил, по желание.Можете да използвате също и на бородах.За МАРКАТА - Afro Sheen-това е марка за новатори, творци на промяната, създателите на култура на днешния ден.Осигурява блясък, който искате за всеки стил, който сте избрали.Специални масла, като коприна крем-гелове и хранителни масла осигуряват качествени съставки за всички видоизменени косми.Afro Sheen Lush Натам Butter подхранва и овлажнява косата, кожата на главата и на брадата.Нашето масло Lush Froo придава на косата блясък и омекотява ги.

Те също купуват с този продукт..