• Новинка
ANINUALE Електрическа Мини Хеликоптер Чесън, Преносим Кухненски Робот, Безжичен Раздробяване на Храната с USB Зареждане, Водоустойчив Мини-Процесор Мелачка за Месо Чил?
zoom_in

ANINUALE Електрическа Мини Хеликоптер Чесън, Преносим Кухненски Робот, Безжичен Раздробяване на Храната с USB Зареждане,

BGN 12.79

Продукти
check Налично за поръчка

【Две чаши】Нашия електрически хеликоптер храна е оборудван с две чашами (250 мл и 100 мл) и две остриета (3 лист 2 на лист), които могат да бъдат широко използвани за смилане на джинджифил, чесън, лук и други зеленчуци. 【Един ключ операция】 Използването на тази чеснова глава на пишеща машина е много просто.Трябва само да натиснете и задържите копче за стартиране и спиране след неговото отпускане, което позволява да се контролира степента на смилане на храна, по желание. 【USB зареждане и преносим】Този кухненски робот е малък по размер и е с USB зареждане.Може да се зарежда по всяко време и на всяко място в дома.След пълно зареждане може да се използва около 30 пъти,което е удобно за носене и употреба, когато излизате навън. 【Здравето и безопасността на】 Този шредер хранене, оборудван с чаша PC качеството на храната смесване и остриета от неръждаема стомана 304, някакъв специфичен мирис, и БПА-свободно.Смесительный чаша оборудван с магнитен предохранителем.Корона и корпус от чаша трябва да бъдат хармонизирани, за да стартирате превключвател, което може да се предотврати драскотини и пръски от храна, като по този начин защитава вашата безопасност. 【Забележка】За да зеленчуци/плодове с твърда кора, моля, първо махнете ги.За твърди корени, като моркови и цвекло, моля, предварително подгответе ги или загрейте в микровълновата преди използването на хеликоптер.Инсталиране на груба сила, не се препоръчва.Заредете напълно (2-3 часа), преди първото им използване, за да се гарантира срок на годност.Освен това, моля свали острието, преди да раздаваш храна.

Те също купуват с този продукт..