• Новинка
Негабаритная възглавница за бременни цялото тяло U-образна удобна възглавница за бременни Поддържа гърба, краката, бедрата, Корема, главата с Подвижен миещ се Калъ?
zoom_in

Негабаритная възглавница за бременни цялото тяло U-образна удобна възглавница за бременни Поддържа гърба, краката, бедрата,

BGN 26.39

Продукти
check Налично за поръчка

Памук. 【Кораб от нас】Този U-образна възглавница е проектирана на базата на ергономични на тялото, идеално поддържа тялото си с пълна поддръжка.Помогнете да поддържате правилното подравняване на гръбначния стълб във всяко положение, когато спите.намалява чувството на дискомфорт по време на тези дълги нощи на бременността. 【Голям размер с пълната подкрепа на】Този многофункционален размер на възглавницата в 130x70cm, е да подкрепят детето удар, гърба, врата, раменете и краката.намаляване на киселини в стомаха, болки в гърба и оток по време на бременност. 【Премия и мек материал】Възглавница за бременни, изработени от висококачествен 100% памук, с пълнеж 7 D hollow kapok, се чувства мека и удобна, когато сте напълно укладываете себе си на възглавницата.Разгледайте безплатна лесна закопчалка-цип om-off, която запазва пълнеж вътре в безопасност. 100% сигурност за бременни. 【Лесно почистване】Възглавници за тялото може да се пере в машина, лесна за почистване след лесен за пране. 【100% Гаранция за удовлетвореност на】Ние сме горди, че доставяме продукти с най-високо качество и с гордост предлагаме на 90-дневна гаранция за връщане на парите в случай, че не сте удовлетворени на 100% и искам да върне стоката по някаква причина.Негабаритная U-Образна Възглавница За Кърмене На Бременни Приятеля Пълна Подкрепа. - Материал покрива възглавница : 100% памук. - Пълнител : 7 D кухи капок. - Размер : прибл. 130*70см. - Функция : Антистатик,охлаждащ,анти-хъркане. 1.Осигурява комфорт за странично сън и поддържа пушистость за по-добра производителност и по-дълъг период на употреба. Възглавница 2.2-В-1 : две крачета за лесно контурирования, предотвратява перекатывание на бъдещите майки на гърба си.Солидна подкрепа ,на двойки, като в подкрепа на кърменето. 3.Смогите също да се използва като възглавница приятеля си.Технически характеристики на : .Негабаритная U - образна възглавница за кърмене бременност Гадже Пълна подкрепа - Калъфки за възглавници материал : 100% памук - Пълнеж : 7 D кухи капок - Размер : прибл. 130*70см.Удобства : . - Функция : Антистатик,охлаждащ,анти-храп1.Осигурява комфорт за странично сън и поддържа пушистость за по-добра производителност и по-дълъг период на употреба.Възглавница 2.2-В-1 : Две крачета за лесно контурирования, които перекатывание на бъдещите майки на гърба си.Солидна подкрепа ,на двойки, като в подкрепа на кърменето.3.Смогите също да се използва като възглавница приятеля си.Пратката включва : 1 * U-образна възглавница.

Те също купуват с този продукт..