• Новинка
Големи и Силни Пластмасови Скоби, Смели Система Sscratch Устойчивост на Висока Сила на Затягане Червен Тежкотоварни Дървообработващи Пружинен Скоба за Занаяти за Дър?
zoom_in

Големи и Силни Пластмасови Скоби, Смели Система Sscratch Устойчивост на Висока Сила на Затягане Червен Тежкотоварни Дървообработващи

BGN 9.71

Продукти
check Налично за поръчка

Приложение : Този пружинен скоба се използва за обработка на дървесина, фиксиране на тъканите, занаятите и много други проекти.Дебела пружина : Този мощен скоба с мазна пружина, има по-голяма сила на захващане и трайно стяга.Съставна структура : Пружинен скоба с композиране структура е здрава и е лек на тегло.Инженеринг пластмаса : Пружинен скоба представлява инженеринг, пластмасов корпус, който не се страхува от падане и е с червено вид.Не уврежда повърхността на обект : Това е устойчив на надраскване скоба, дебели и опитен, и не вреди на повърхността на обекта.Функция : 1. Инженеринг пластмаса : Пружинен скоба представлява инженеринг, пластмасов корпус, който не се страхува от падане и е с червено вид.2. Смел пролет : Този мощен скоба с удебелен пружина, има по-голяма сила на захващане и трайно стяга.3. Не уврежда повърхността на обект : Това е скоба устойчивост на надраскване, дебели и опитен, и не вреди на повърхността на обекта.4. Приложение : Тази струбцина пролетта използва за обработка на дървен материал, фиксиране на тъканите, занаятите и много други проекти.5. Неговата структура : Скоба на пролетта с съставна структура е светел в теглото.Параметри : Тип на продукта : Тежкотоварни дървообработващи пружинен ЗажимМатериал : инженеринг пластмаса Осъществяване списък : 1 х Пружинен скоба .

Item Type:
Heavy Duty Woodworking Spring Clamp
Material:
Engineering Plastic
Package List:
1 x Spring Clip  :

Те също купуват с този продукт..