• Новинка
Бутилка С Подово Покритие,Roadiress Usb Преносим Пътуване Чаша Мляко, Топъл Нагревател за Хранене на Бебе Чанта За Съхранение Нагревател(син)
zoom_in

Бутилка С Подово Покритие,Roadiress Usb Преносим Пътуване Чаша Мляко, Топъл Нагревател за Хранене на Бебе Чанта За Съхранение

BGN 10.13

Продукти
check Налично за поръчка

【Уникален дизайн】 : Конструкцията на топлинната изолация на сандвич тип, запазването на топлина и нагревательная обработка на ядрото, е гаранция за безопасност. 【Премия материал】 : Изработен е от кристалния бархатного на отоплителния материал, загрява бързо и равномерно. 【Специален дизайн】 : Дизайн на отваряне на цип, подвижна подложка за пране и тъканно капачка (нагревателен лист не трябва да се мият, плат капакът могат да се мият), по-чист и санитарен. 【Предимства на продукта】 : Този нагревател бебешки бутилки и нагревател загрява бързо и равномерно, той може да се разтягат, за да побере повечето бебешки шишета за хранене, той е лесен и безопасен за използване. 【Съвместимост с】 : Напълно съвместим с различни източници на захранване, захранващ кабел-това е интерфейс USB, съвместим с повечето мобилни устройства 5 V2 A, повечето зарядни гнезда 5 V2 A, повечето автомобилни батерии и зарядни устройства, 5 V2 A (мощност трябва да бъде по-1,5 А, за да управляват подгряващата фолио, се препоръчва да се отговаря.Описание : Вие се притеснявате, че студено мляко на вашето дете е вредно за стомаха?Сега ние можем да ви предоставим бутилка с подгряване на капака, така че вашето дете може да се пие топло мляко, можете също така да се пие по време на отопление.Технически спецификации : Входно напрежение : 100-240 В AC : 50/60 Hz Входен ток : 0.35 A Изходно напрежение : 5 v Изходен ток : 2 A Цвят : син / розов / жълт (по избор) Размер : 30x14 см / 11,81 х 5,51 инча (прибл.) Дължина на кабела : 62 см / 24,40 инча (прибл.) В пакет включва : 1 х бутилка с топъл Забележки : 1. Ефект на затопляне и запазване на топлината зависи от дебелината на бутилки, материал и първоначалната температура на мляко вътре.След затыкания бутилки първо я нагреют, и тя ще се промени, 37-42 градуса.Ако си от дебелината на обичайните бутилки извадете в хладилник, а затоплянето ще отнеме около година и половина часа.Стъклен материал се загрява малко по-бързо от пластмасова бутилка.Ако той се намира при стайна температура, а след това се загрява отнема около половин час.Ако бутилката е голяма, а за отопление ще бъде повече, лед мляко pp ще получи 42 градуса за 1 : 30 часа, а от стъклен материал се загрява за 1 час. 2. Моля, използвайте захранване с вход 5v2a.

Те също купуват с този продукт..