• Новинка
HANLIAN High Pressure Shower Head with Pause Функция, 3 Spray Settings Handheld Shower Head with On Off Switch, Watersaving Подвижен Душ Глава с 5-футовым Маркуч от неръждаема стомана и монтиране на стена ABS (черен)
zoom_in

HANLIAN High Pressure Shower Head with Pause Функция, 3 Spray Settings Handheld Shower Head with On Off Switch, Watersaving

BGN 29.59

Продукти
check Налично за поръчка

❤【3 режима Регулируема настройка на】 : Този ръчен душ има три режима, за да избирате : дъжд, масаж, джет.Всеки режим може да ви донесе уникален опит душа, можете да избирате в зависимост от вашите нужди. ❤【Водосберегающая бутон за включване/изключване пауза】 : Душ глава Автобуса с маркуч и превключвател ви позволява удобно да спре водата само с една ръка при вземане на душ.Просто натиснете бутона стоп, за да контролират потока на водата.Инсталиране на пауза един клик душ дюзи също така позволява да се избегне ненужна загуба на вода. ❤【Подвижна дизайн】 : Нашата душ корона camper подвижна, която може да се използва гъвкаво и лесно за почистване.Освен това, тя може да се използва като приставка за промиване на много места като тоалетни и подове за ежедневно почистване. ❤【Водосберегающий душ с високо налягане】 : Плътна конструкция малка дупка може да ви спести повече вода, когато приемате вана, и да ви осигури достатъчно количество вода и удобен за пръскане дори при ниско налягане на водата. ❤【Монтаж без инструменти】 : Подвижен душ глава за високо налягане е лесен за инсталиране, и не изисква водопроводчици или инструменти.Подходящ за душ кабини със стандартите на интерфейса G1/2".Душ глава с превключвател за включване/изключване *1. Скоба с регулируем ъгъл на наклона *1. Маркуч от неръждаема стомана G1/2" (4,92 метра ) *1. Тефлонова лента *1. Това е накрайник за душ с три регулируеми режима, включително дъжд, масаж и струйную обработка.Стилен външен вид и мощни функции ще ви донесе комфортна душ.Освен това, конструкцията на високо налягане позволява да се пести водата, когато вземате вана.Благодарение на подвижен дизайн на морската накрайник за душ може да се оттегли панел накрайник за душ, за почистване на аксесоари, лесно почистване на котления камък, акумулираната в насадке.Освен това, срокът на служба на atomizer може да бъде удължен.Не трябва да се обадите на водопроводчик, просто махнете старата душ дюза и инсталирайте тази душ-дюза на съществуващ душ лост.Нашия пакет вече съдържа всички необходими компоненти.

Те също купуват с този продукт..