• Новинка
Полимерна Глина, 32 Цветове Полимерна Глина Стартов Комплект Печка Моделиране на Глина Комплект Полимерна Глина Комплект с 5 Скулптурни Инструменти направи си САМ ?
zoom_in

Полимерна Глина, 32 Цветове Полимерна Глина Стартов Комплект Печка Моделиране на Глина Комплект Полимерна Глина Комплект

BGN 11.75

Продукти
check Налично за поръчка

Тази глина нетоксична, много мека и гладка.Не липнет към ръцете, много еластичен.Идеален за любители и професионалисти. 32 Color САМ Clay Kit-В комплекта са включени 32 цвят на глина и 5 броя инструменти за моделиране.Глина лесно да се формира, огъване и участък.Децата могат да направят със собствените си ръце всички видове глинени фигурки.Възможности за развитие-Изразете своето въображение с помощта на цветна глина, разкриване на творческия потенциал на вашето дете и увеличете взаимодействието на родителите и на децата.Широко приложение-Той е отличен за моделиране, топперов карти, украса на торти и топперов, бижута scrapbooking и много други.Гаранция за удовлетворение-Ние много ценим нашите клиенти и искаме да сте напълно удовлетворени от своята покупка.Ако сте недоволни от потребителското опит или продукт, ние силно препоръчваме да се свържете с нас, за да можем да решим проблема!.Тази глина нетоксична, мягка и мягка, идеален за любители и професионалисти. 32 цветове могат да отговарят на вашите специфични изисквания.Това е най-новият и най-податливая версия на тип-топ полимерна глина.Допринася за интелектуално развитие на децата.Той е отличен за моделиране, картички, украса на торти и топперов, украса за scrapbooking и много други.

Weight:
 Approx. 406g
Safety Material:
PVC Non-toxic, Eco-friendly, Imported pigment
Size:
 3*2*1cm/1.2*0.8*0.4in (One Block, One Color)
         17*13*1.2cm/6.7*5.1*0.5 in (One Bag, All Color) :
  :
Package Includes:
32 x Polymer Clay :
5 x Tools :
Note:
1. Please allow 1-3mm error due to manual measurement.Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
3. Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :

Те също купуват с този продукт..