• Новинка
Jnsdy Macaron Цвят Окачен лампа, Алуминий Книги за Изкуството Виси Светлина Nordic с Трапезария и Хол Декоративна Полилей E27 Тавана лампа (Цвят : жълт)
zoom_in

Jnsdy Macaron Цвят Окачен лампа, Алуминий Книги за Изкуството Виси Светлина Nordic с Трапезария и Хол Декоративна Полилей

BGN 63.87

Продукти
check Налично за поръчка

Ние ще ви изпратим електронна подарък карта стойност на покупката на вашия продукт.В някои случаи ще заменим или отремонтируем му. ★Уникален дизайн : елегантен дизайн в стила на изкуството, добавете по-модерни елементи за стаята си. ★Благородна полилей : Избраният метална боя, зелен и екологично чист, здрав и дълъг живот.Окачване е добре обработена и е украсена с ясни текстури. ★Регулируемо въже : регулиране на височина, осветление и създаване на добра атмосфера, която сте искали.Определено околното осветление за вашата кухня, трапезария, спалня или нещо друго. ★Широко прилагане : означава Творчески и индивидуален дизайн го прави идеалното украшение за дома, заведението, магазина, ресторанта, партита и т.н. Освен това, той е лесен за инсталиране и използване.Можете да го закачите навсякъде, където пожелаете, за да създадете уникално украшение. ★Качествено обслужване : надяваме се, че сте напълно доволни от нашите лампи и услуги.Разбира се, ако имате някакви въпроси, винаги можете да се свържете с нас по електронната поща.Ние ще отговорим на вашите въпроси в рамките на 24 часа, докато не сте доволни.Уникален дизайн : елегантен дизайн в стила на изкуството, добавете по-модерни елементи за стаята си.Висококачествена полилей : Селективни метална боя, зелен и екологично чист, здрав и дълъг живот.Окачване е добре обработена и е украсена с ясни текстури.Регулируемо въже : Регулиране на височина, осветление и създаване на добра атмосфера, която искате.Определено околното осветление за вашата кухня, трапезария, спалня или нещо друго.Широко приложение : Творчески и индивидуален дизайн го прави идеалното украшение за дома, заведението, магазина, ресторанта, партита и т.н. Освен това, той е лесен за инсталиране и използване.Можете да го закачите навсякъде, където пожелаете, за да създадете уникално украшение.качество на услугата : надяваме се, че сте напълно доволни от нашите лампи и услуги.Разбира се, ако имате някакви въпроси, винаги можете да се свържете с нас по електронната поща.Ние ще отговорим на вашите въпроси в рамките на 24 часа, докато не сте доволни.

Те също купуват с този продукт..