• Новинка
Роза под Формата На Ноктите Прах Четка, Дълга Дръжка Четка на Ноктите Руж Сыпучая компактна пудра Четка за Грим и Маникюр Прах Отстраняване на Четката за Почистван?
zoom_in

Роза под Формата На Ноктите Прах Четка, Дълга Дръжка Четка на Ноктите Руж Сыпучая компактна пудра Четка за Грим и Маникюр

BGN 9.27

Продукти
check Налично за поръчка

【Пылезащитная четка за нокти】Корона прах четка е изработена от меко влакнести материали, не пада, не избледняват, няма да има специфична миризма.Дизайн на формата на розово цвете, няма драскотина на ръката, удобен за захващане. 【Нокти Dust Brush】И като четка за нокти, за да изчистите праха след опиливания и пробиване на ноктите, може да нанесете блестящ прах, четка за руж. 【Многофункционален】Четка за грим е подходящ за всички видове грим; глава на четка голяма, космата.идеална за пълното прилагане и монтаж на прах за грим. 【Много приложения】Четка за прах е подходящ за професионална употреба в маникюрном салона или у дома ежедневна козметични грим.Влакна коса меко и приятно върху кожата, можете да се опитате да го върху лицето и ръцете. 【Най-добрият подарък】Blusher loose powder brush-идеалният подарък за свети Валентин, ден на майката или на Коледа.Подходящ за приятелки, съпруги, сестри, майки и приятели, които обичат грим.Характеристики : 1. 【Нокти Dust Brush】И като четка за нокти, за да изчистите праха, след подаване и пробиване на ноктите, може да нанесете блестящи пудри, премахване на прах, четка за руж, четка за грим. 2. 【Многофункционален】Четка за грим е подходящ за всички видове продукти и е подходящ за всички видове нужди в грима; глава на четка голяма, космата и твърда.Той е подходящ за пълно прилагане и приел козметичната на прах. 3. 【Приложения】Четка за прах има много приложения.Той е подходящ за професионална употреба в маникюрном салона или у дома ежедневна козметични грим.Влакна коса меко и приятно върху кожата, можете да се опитате да го върху лицето и ръцете. 4. 【Най-добрият подарък】Blusher loose powder brush - идеалният подарък за свети Валентин, ден на майката или на Коледа.Той е подходящ за приятелки, съпруги, сестри, майки и приятели, които обичат грим. 5. 【Висококачествени материали】Глава на четка за прах изработен от меки влакна материал, не пада, не избледняват, няма да има специфична миризма.Дизайн на формата на цвете, роза, няма драскотина на ръката, удобно да заснемат.Параметри : Тип на продукта : с четка за прах за нокти Материал : влакна на коса по Избор на Цвят : 01# розово, 02# черно+розово, 03# светло жълто+розово и розово Функция : премахване на прах и на прах за нокти Списък на пакетите : 1 * Прах за нокти, Четка.

Те също купуват с този продукт..