• Новинка
Твърдо Пръстен Олимпийските Бар, 35 Олимпийски Твърди Стандартна Резба Барабани Бар Трицепс Барабани Мини Трицепс с Колокольным Пръстен Домашен Фитнес Вдигане на ?
zoom_in

Твърдо Пръстен Олимпийските Бар, 35 Олимпийски Твърди Стандартна Резба Барабани Бар Трицепс Барабани Мини Трицепс с Колокольным

BGN 58.39

Продукти
check Налично за поръчка

* Връзката и забавянето : с помощта на електронна технология за заваряване, заваряване здрава, кръгла, без драскотини и не ще отслабва след продължителна употреба.Винт има функция за шест двустранен винт, който може бързо да се вдигне подемни пръстен, спестяване на време и енергия.Винт има функция за шест двустранен винт, който може бързо да се вдигне подемни пръстен, спестяване на време и енергия. *Солидна стомана материал : Тежък чук, изработени от висококачествена плътна стомана, със 7 слоя покритие, което не ръждясва, структура и здрава, и тя няма да се разруши под големи натоварвания.Той е с дължина 35 метра и може да издържи на 220 паунда. *Уникален дизайн : h. е предназначена за максимално натоварване за трицепс без дискомфорт в лакътя, китката или предмишницата.Ергономична дръжка и завъртане на буш за неограничено движение. *Нескользящий спираловидният модел с висока разделителна способност* : Ромбовидная грапавата дръжка на тръбата трицепс помага да се установи точния контакт с вашата ръка, противоскользит и подобрява сцеплението.

Те също купуват с този продукт..