• Новинка
Черен, Бял цвят Сив Камуфлаж Матиран Премия Винил Колата Амбалажна Хартия Стикер Филм Лист Air Channel Release Technology + Безплатен Набор от инструменти (600 x 60 / 50ФУТ x 5FT)
zoom_in

Черен, Бял цвят Сив Камуфлаж Матиран Премия Винил Колата Амбалажна Хартия Стикер Филм Лист Air Channel Release Technology

BGN 31.76

Продукти
check Налично за поръчка

Премиум камуфляжная матова повърхност винил фолио се доставя с безплатни инструменти ( с изключение на размера на пробата ).Самозалепваща се основа, с канали освобождаване на въздух (без мехурчета).Лесно се отстранява и не е навредил на боя по време или след инсталацията.Напълно е водоустойчив, устойчив на петна и uv радиация.За даване на форма е необходима топлинна пистолет или домакински сешоар.Лесна инсталация при сух метод на нанасяне.Лесна инсталация- Липса на избледняване, чипс, напукване или лющене - Лесно е залепен и се отстранява - Моля, не се опитвайте да инсталирате, когато винил студен или в студено време причинява твърде слаб лепило. - Винил при монтаж трябва да е топъл или топъл, с помощта на топлинен пистолет или сешоар.Напълно е водоустойчив, устойчив на петна и uv радиация.При покупката от Sky Auto Light БЕЗПЛАТНА доставка за приоритет поща USPS. - Уверете се, че повърхността е чиста, защото е мръсно , мръсно и масляное петно ще принуди стикер отвалиться. В рамките на 48 часа адгезивное привличане става слаба, трябва силно да натискате , като се избягват водната пара. - Не забравяйте..при инсталиране на този продукт е важно малко топлина.

Те също купуват с този продукт..