• Новинка
1.25 Инчов Лунен Филтър на Телескопа ND Филтър Универсален с Висока Разделителна способност Акрил за Астрономически Телескоп Окуляр(52% ND2)
zoom_in

1.25 Инчов Лунен Филтър на Телескопа ND Филтър Универсален с Висока Разделителна способност Акрил за Астрономически Телескоп

BGN 9.68

Продукти
check Налично за поръчка

Материал : Филтърът е изработен от акрил с висока разделителна способност с добра светопропускаемостью.Ефект на снимане : Той може да намали яркостта и намаляване на отблясъците, но той няма да промени луната и няма да се увеличи яснотата на Луната.Можете да използвате телескопа, за да видите повече детайли и характеристики на Луната, което ще направи ефект на снимане е по-добре.Широка съвместимост : Подходящ за различни телескопи с бленда 1,25 инча.О пръстен : Уплътнение рамка от алуминиева сплав има по-добри характеристики на запечатване, за да се избегне падане или отслабване.Функция : 1. Материал : Филтърът е изработен от акрил с висока разделителна способност с добра светопропускаемостью.2. О пръстен : Уплътнение рамка от алуминиева сплав има по-добри характеристики на запечатване, за да се избегне падане или отслабване.3. Ефект на снимане : Той може да намали яркостта и намаляване на отблясъците, но той няма да промени луната и няма да се увеличи яснотата на Луната.4. Можете да използвате телескопа, за да видите повече детайли и характеристики на Луната, което прави ефекта на снимане е по-добре.5. Широка съвместимост : подходящ за различни телескопи с бленда 1,25 инча.Как да използвате : Вверните ND филтър директно в 1,25-инчов окуляр телескоп за използване.Параметри : Тип на продукта : с телескопа Луната ФильтрМатериал : алуминиева сплав + акрил Продукта Цвят : както е показано на фотографияразмер поток : M28.6x0.6mm Interface Размер : 1.25 инча ( използва се за 1.25 инча окуляр астрономически телескоп )Тегло : прибл. 12g / 0.4 oz Списък на пакетите : 1 x ND Filter1 x Кутия за съхранение.

Item Type:
Telescope Moon Filter
Material:
Aluminum Alloy + Acrylic
Product Color:
As Pictures Shown
Thread Size:
M28.6x0.6mm
Interface Size:
1.25 inch ( used on the 1.25 inch eyepiece of the astronomical telescope )
Weight:
Approx. 12g / 0.4oz
Package List:
1 x ND Filter :
1 x Storage Box :

Те също купуват с този продукт..