• Новинка
Odeco USB Акумулаторна Безжично Дистанционно Управление Силиконов Вибриращ Куршум Яйце Led Светлина 7-Частотное Удоволствие Възрастни Секс Играчки Настроение за Жени ?
zoom_in

Odeco USB Акумулаторна Безжично Дистанционно Управление Силиконов Вибриращ Куршум Яйце Led Светлина 7-Частотное Удоволствие

BGN 31.97

Продукти
check Налично за поръчка

USB Акумулаторна безжично дистанционно управление Куршум Вибратор, Увеличаване на Близостта и подобряване на отношенията ви!!! - Коя двойка не жадува за още по-приятен секс? - Знаете ли, че около 75 на сто от жените не могат да достигнат до оргазъм чрез проникване секс? - Най-добрият секс включва оргазъм за всеки партньор, нали? * Ползите от използването на вибриращи яйца без ръце * 1.Най-добрият секс - женски секс играчки помагат на двойките да съживи обстановка и да получите много вълнуващи преживявания в спалнята. - Ако си сексуално отношение игриво, тогава вашите сексуални отношения ще бъдат по-задоволителни. 2.Допълнителни оргазъм - Ако използвате носене вибратор, шансовете да постигнете оргазъм рязко се увеличава. - Повечето жени се нуждаят от стимулация на клитора до оргазъм. 3.Предимства на интимност - Използването на любовта на яйца по време на взаимна мастурбация или секс може да намали безпокойството си от това, че са голи, и да създаде по-голям за близост.Протей е нарекъл fish-shape remote control egg vibrator, който е вдъхновен от формата и свободата на морето и океана.Меки на пипане, шик дизайн може да се използва от нея за една или съвместно с партньор.Оставете го в ръцете на дистанционното управление и се отдайте се на неговата воля.Спецификация : Потребител : Вибратор за жени или двойки Материал : Безопасен за тялото силикон контролер - Можете да избършете с влажна кърпа, за Използване : за Включване/изключване-Отделно, натиснете и задръжте бутона на контролера/яйце в продължение на 3 секунди.Connect - това автоматично свързване.Разстояние на дистанционното управление е до 30 метра. *** ДОБАВЯНЕ на ТАЗИ ЖЕНА ВИБРАТОР В КОЛИЧКАТА - съживете сексуален опит сега! ***.

User:
Vibrator for women or couples
Material:
Body safe silicone & ABS
Egg Size:
2.36(L)*2.36(W)*1.4(H)
Remote Size:
7.64(L)*1.30(W)*1.30(H)
Number of intensities:
2
Number of pulsations:
5
Sound level(max):
49dB
Full charging time:
2 hours
Use time:
More than 1.5 hours
Water resistant:
Egg vibrator -- Waterproof; Controller -- Can be wiped with wet cloth
Using:
Turn on/off - Separately press and hold the button on the controller/egg for 3 secs. :
Connect - It is automatic connection. :
Remote control distance is up to 30 feet. :
*** ADD THIS FEMALE VIBRATOR TO CART - Enhance Your Sexual Experience Now! *** :

Те също купуват с този продукт..