• Новинка
Voodonala за Jeep Багажника Комплект Инструменти Чанта За Съхранение на Организатор на Стелажи за 2007-2018 Jeep Wrangler JK JKU 2018-2019 JL JLU, Платно, 3 бр.
zoom_in

Voodonala за Jeep Багажника Комплект Инструменти Чанта За Съхранение на Организатор на Стелажи за 2007-2018 Jeep Wrangler

BGN 39.99

Продукти
check Налично за поръчка

Идеален за Jeep wrangler JK JKU JL JLU Unlimited 2 или 4 врати.Произведени с използването на висококачествени оксфордския платно, лек, издръжлив и траен, имат голям товарен капацитет, износоустойчиви и се почистват.Увеличете пространството за съхранение - това е много важно във всеки автомобил, така и чанта за съхранение служи като удобно решение за съхранение, тъй като тя може да побере всички необходими комплекти инструменти, мобилен телефон, фенерче, банка храна или други стоки от първа необходимост.ЗАБЕЛЕЖКА : Инсталацията изисква пробиване на дупки в задната врата на колата.Пратката включва : 1 бр. чанта за багаж и 2 бр. чанта за съхранение, включително необходими нитове (размерът на дъното на чантата : 28,74"X 14,69").Материал на платното Оксфорд издържа на вода, кал, износване и разкъсване с голяма здравина, лесен за почистване.Размер : 11.02x7.08x3.54. Дизайн на чанти за съхранение с множество джобове дава много място за съхранение на нещата.А на повърхността има няколко гнезда за настаняване на различни инструменти, като предлага многофункционалност.Размер : 7.87x11.81x4.33. Оригиналният дизайн на автомобила, с точен размер.Размер : 28.74x14.69. Инсталиране на нитове. 11 бр. ЗАБЕЛЕЖКА : Изисква пробиване.Увеличете пространството за съхранение.От голямо значение във всеки автомобил, така и чанта за съхранение служи като удобно решение за съхранение, тъй като тя може да побере всички необходими комплекти инструменти, мобилен телефон, фенерче, банка храна или други стоки от първа необходимост.

Те също купуват с този продукт..