• Новинка
CEETBOON Cat Ear Shape Trash Can with Flip Type Капак Wastebasket Trash Can Dispenser Mini Bin for Coffee Table Bathroom Vanity Top Плот Trash(бял)
zoom_in

CEETBOON Cat Ear Shape Trash Can with Flip Type Капак Wastebasket Trash Can Dispenser Mini Bin for Coffee Table Bathroom

BGN 10.40

Продукти
check Налично за поръчка

❤【Практичен материал 】е Изработен от ABS и PP материали, без BPA, гладка вътрешна тръба, лесен за почистване и почистване, да се поддържат чисти, където и да отидеш.който лесно да се свали мусорным чанта или изплакнете с вода.съдомиялна машина не се препоръчва. ❤【Компактен размер】Мини-плот кофа за боклук, дължина*ширина*височина : 12,5*12,5*18 см(4,92"*4,92 "*7,08" инча). ❤【Гуманизированный дизайн】флип Дизайн-тип, ефективно да се избегне препълване на мирис, което ви позволява по-добре да се насладите на удобство, този мини-боклуци в резервоара. ❤【Тенис на пейзаж】Елегантен и прост дизайн, са на разположение три цвята : бяло, жълто и розово.и може да се комбинира с всеки стил на декорация.Много подходящ за тоалетна масичка, журнального маса, компютър, бюро и прикроватной нощни шкафчета. ❤【Важно напомняне】на Кутията не се отваря автоматично.Той се отваря и затваря ръчно.Преди да купите уверете се, че размерът и обемът-това е нещо, което ви трябва.

Те също купуват с този продукт..