• Новинка
BangBoom 2 Pack Огнеупорни Силиконови Матов Калъф, Преносим стайлинг топлинна мат, Плойка pad Cover, Преси За Коса чанта за Носене, за Плосък Ютия, Маши Пръчка, Гореща Вълна, Са?
zoom_in

BangBoom 2 Pack Огнеупорни Силиконови Матов Калъф, Преносим стайлинг топлинна мат, Плойка pad Cover, Преси За Коса чанта

BGN 7.99

Продукти
check Налично за поръчка

【ПАКЕТ на СТОЙНОСТ и УНИКАЛЕН ДИЗАЙН】✤Вие ще получите 2 елемента плоски желязо чанта (черно и сиво).Трапециевидная по-широк дизайн на устата осигурява лесен достъп.Вълнообразни шарки от двете страни на килима предотвратява подхлъзването, инструменти и подложка. 【Температурна устойчивост】✤Подложка за плойки от дебела силикон е за многократна употреба, термостойким и защитени от изгаряния.Вече не е необходимо да се изчака охлаждане!. 【ЛЕСНО да НОСИТЕ със себе си и да ПЪТУВАТ】✤С голяма еластичност и гъвкавост, силиконов калъф за плойки може лесно да носят със себе си, да бъде анти-противоречивите и предотвратяване на драскотини или ожулвания на вашите нежни инструменти за оформяне на косата. 【КАТО ПОДЛОЖКА】✤Термична подложка за полагане предпазва плота, баня и суета от огъня щети при използване на или в хладно време. 【КАТО КАЛЪФ】✤Силиконов калъф осигурява безопасно място за горещи инструменти за полагане в чекмеджето си, или багажа, като например преси за коса, тяло и ютия за коса, маши, сешоари за коса и салонные инструменти.Цвят : сив+черен.

Те също купуват с този продукт..