• Новинка
Направи си САМ 5D Диамантена живопис Комплект за възрастни и Деца, NYEBS 5D САМ Диамантена живопис пълна кръгла бормашина Исус отива на плаж, Планински Кристал, Бродери?
zoom_in

Направи си САМ 5D Диамантена живопис Комплект за възрастни и Деца, NYEBS 5D САМ Диамантена живопис пълна кръгла бормашина

BGN 8.79

Продукти
check Налично за поръчка

5 D DIAMOND ЖИВОПИС ВКЛЮЧВА Проект ръчно диамант живопис включва цветни диаманти magic cube, розова точка бормашина, самозалепваща восковую тампон, нагъната тава за организацията и платно с висока разделителна способност. 5 D DIAMOND ЖИВОПИС FULL ПРОБИЙТЕ Кристали magic cube покриват цялата картина, която съдържа 17 секции, бляскави, силни третото измерване и никога няма да изчезнат.Вие ще получите още 30% кристали.ПЛАТНО с ВИСОКА РАЗДЕЛИТЕЛНА способност - Живопис с маслени бои на платно е водоустойчив и текстурным, цветна, водоустойчива, добра консистенция и естетически смисъл на модела.самият модел е екологична пластмасова плота и лепило, за да запишете картина на черупките.Размер на картината : 40 X40 CM/16 X16inch.ЛЕСНО ИЗГОТВЯ ДИАМАНТИ - процес може да изглежда смущаващо, но той всъщност е доста проста.Млади и стари, също може да го направи.Живопис диаманти може да подобри вашите практически умения, и да стане добро свързващо звено за семейството.Весели подаръци за вашите родители, деца, приятели и колеги, а също така е чудесен проект, за да помогне за облекчаване на стреса.КРАСИВА ДЕКОРАТИВНА ЖИВОПИС - Диамантена живопис комплекти не са включени в рамката.Това е просто сгънати платно.Моля, обрамьте си алмазную картина на стъкла или дърво и да се мотае в къщата му, тъй като за украса украса, като вашата всекидневна или спалня, мигновено стават модни.Направи си САМ Painting with diamonds-популярни продукти.Прекарайте една специална нощ със семейството си, за да рисува диаманти, да се увеличи взаимодействието на родителите и на децата.Процесът може да изглежда смешно, но всъщност той е доста проста, подходящи възрастните хора и децата.Готова е диамантена картина може да се съхранява за повече от 10 години, идеален за декорация на хола или спалнята.Това е добра идея да се даде на приятели и семейството, изразяване на желания, да ги споделя. 1. Това 5 D диамантена бродерия, без граници.Това е само diamond живопис, а не законченная картина, трябва да сте готови да го направя сам. 2. Нашата цялата диамантена живопис-това е пакет, гостите се нуждаят от тяхната собствена ръчна работа, не законченная, ние ви осигуряваме необходимите материали.и инструмент, можете да направите това със семейството си или децата си, просто се наслаждавайте досугом. 3. Можете да опитате да направите алмазную картина и да изразя чувствата си в този момент, след като дава я на този, който те обича най-много.

Те също купуват с този продукт..