• Новинка
Памперси За Кучета Женски Памперси За Кучета за Многократна употреба Миещи Регулируеми Памучни Физиологични Хигиенни Гащи за Домашни Любимци, с Бутоните за Домаш?
zoom_in

Памперси За Кучета Женски Памперси За Кучета за Многократна употреба Миещи Регулируеми Памучни Физиологични Хигиенни Гащи

BGN 8.70

Продукти
check Налично за поръчка

Куче физиологични хигиенни гащи са много подходящи за малки домашни любимци, като котки, момичета-кученца чихуахуа, пудели и т.н. Женски памперси за кучета са полезни и полезни за неопитни кученца, горещи кучки и кучета, страдащи възбуден уриниране или незадържане на урината.Регулируеми хигиенни тайна Гащи за кучета, разработени с точки и накъдрен, това изглежда хубаво и очарователно, и ще е удобно за почистване и промени.Хигиенични гащи за кучета, изработени от памук и нямат бръчки или неприятно текстура, която може да дадете на кучето усещане за комфорт, подобряване на комфорт и приемане на куче, както и да я накара да носи памперс.Пере пелени за кучета лесно почистване, и можете да поставите възглавница във вътрешността на дрехата, за да абсорбира течности, за да се предотврати изтичане на информация и предотвратяване увреждането на килими, мокети, меки столове и мека мебел.Описание Пелена за кучета Female проектирани със собствени подтяжками, с красива декорация на полка точки, а еластичен колан осигурява сигурност и комфорт.Той е много подходящ за ежедневно носене, занимания на открито на закрито и на открито.Носете вашия домашен любимец по-удобни за носене.Характеристики на подгузника за кучета, Женски-Цвят : лилаво.-Материал : Памук.-Размер : M. S : талия-34 см/13,39 инча,рамото 25 см/9,84 инча,препоръчително тегло : 0,5-1,5 кг. M : талия-38 см/14,96 инча,рамото 29 см/11,42 инча,препоръчително тегло : 2-3 кг. L : талия 45 см/17,72 инча,рамото 33 см/12,99 инча,препоръчително тегло : 3,5-4,5 кг. Забележка : поради разлика в дисплея и светлинни ефекти действителният цвят може да се различават малко от изображението.Поради ръчно измерване, моля, позволете 1-3 см отклонение.Кръст Бод Пакет includings1 * Женски пелена за кучета.

Те също купуват с този продукт..